Temat: Kilka pytań odnośnie lc4 660
A więc tak, urodził się w mojej głowie pomysł przerobienia trochę, niedawno zakupionego sprzętu 660 SMC, jako że nie do końca odpowiada mi jego stylistyka.Stąd kila pytań.
Czy półki przedniego zawieszenia podejdą od KTMa z lat 2004-2007 (przykładowo bo i tak to wszytko jest to samo)Chodzi mi o długość sztycy, czy trzeba będzie przerabiać?
Czy grubość ramy w 660, w miejscu mocowania zbiornika paliwa jest tak sama co w w/w modelu '04-'06?
Bo zamówiłem plastiki i zbiornik od tego modelu KTMa i chcę je zaadoptować do SMCka, jako że stylistyka modeli z tych lat odpowiada mi najbardziej.Tylny stelaż i tak bede chciał zrobić alu, więc w miedzyczasie bede musiał jakoś podpasować błotnik ale myśle że jakś to będzie.Zawias przód też bedzie od wersji EXC z tego względu ze mam już adapter do zacisku beringera, pasujący do mocowania jakie jest w wersjach wyczynowych, nad którym się nieźle upociłem w tamtym roku.Oryginalny brembo też pewnie niczym za wiele nie odbiega ale lubie mieć coś zrobione po swojemu :)
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250