Odp: KTM exc-r 570
za to ja was z czarnym wyciągnę na tor jak pogoda na to pozwoli:).
Jak ktoś ma sensowne propozycje to dawać, bo mam na oku nowy sprzęt:)
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM exc-r 570
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
za to ja was z czarnym wyciągnę na tor jak pogoda na to pozwoli:).
Jak ktoś ma sensowne propozycje to dawać, bo mam na oku nowy sprzęt:)
15k z Beringerem !!! Nioh nioh nioh
Do sprzedania KTM EXC-R 530 z big borem na 570 z 2010 roku, prod. 2009.
Przebieg 25mth, enduro przerobione na SM. Koła Excel, piasty Talona (17"), hamulec (pompa, tacza, zacisk) Beringer 6-cio tłoczkowy. Przednie zawieszenie anodowane na złoto i strojone przez firmę MUPPO. Wydech z włókna węglowego firmy two brothers, dość głośny. Poza tym dużo innych pierdółek typu: odpowietrzniki zawieszenia, akcesoryjne śrubki, korki, węże układu chłodzenia. Całość zestrojona pod zawodnika 75-80kg. Napęd ma jakieś 100km. Przełożenie 12/44, ale mogę założyć jakie kto sobie życzy.
Do motocykla są seryjne graty po przebiegu ok. 50mth. Wszystko leży w jeszcze w kateemowskich kartonach. Po organoleptycznym badaniu stwierdzam, że nadal są jak NOWE:
cylinder, korba, tłok, zawory, sprężyny, ECU, wałek rozrządu, kieta rozrządu, łożyska na wał, o ile dobrze pamiętam to pompa oleju, seryjny wydech, lusterka, katalizator i inne pierdoły które dostaje się do nowego motocykla.
Motocykl dobrze przyspiesza, dobrze hamuje, poza tym skręca i ryczy.
Cena jaka mnie interesuje jest wysoka, ale niestety oprócz zakupu wpierniczyłem w nią jeszcze trochę forsy.
25000PLN, bez beringera, ale za to z seryjnym endurowym hamulcem 2k mniej. Wszystko do negocjacji. Każdy może sobie policzyć ile kosztują same części, które dodaję do motocykla.
Aha na koniec dodam, że założyłem nowe slicki maxxisa. Przebieg ok. 2km
Tak to już jest, ale nie odzyskasz kasy, nie licz na to! to jest polska a nie ameryka.... Chcesz sprzedac samego Beringera?
sam hamulec raczej nie. Albo sprzeda się z motocyklem, albo zostanie do kolejnego. I tak udało mi się dość tanio wyrwać ten hebel.
Forsy nie odzyskam, to rzecz jasna. Cena jest taka, żeby było z czego urwać, a polak lubi się targować
Pw ::)
Handguardy kupowałeś u olka?
Matys to stargowałem na 15k :D
Co dają te złote lagi? Skoro się je montuje i nie kosztują 5 zł to coś muszą poprawiać, bo o +500 do bling bling raczej nie chodzi?
Co dają te złote lagi? Skoro się je montuje i nie kosztują 5 zł to coś muszą poprawiać, bo o +500 do bling bling raczej nie chodzi?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic18423-modyfikacja-tuning-gabli-sm-ktm-450.html[/url]
Olaff napisał/a:Co dają te złote lagi? Skoro się je montuje i nie kosztują 5 zł to coś muszą poprawiać, bo o +500 do bling bling raczej nie chodzi?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic18423-modyfikacja-tuning-gabli-sm-ktm-450.html[/url]
Dzięki !:)
drobne sprostowanie. Piszę tutaj, bo dostałem kilka wiadomości na pw i łatwiej jest mi odpisać ogólnie.
Budząc się dzisiaj rano stwierdziłem, że maszyna zostanie jeszcze jakiś czas u mnie. Wszystkich baaardzo przepraszam za zamieszanie. Sezon jak widać słaby na latanie, więc można było chociaż popierdo*ić o głupotach:).
Osłony dłoni były już założone, ale są dostępne u Olka. Duży plus za to, że przy manetkach mają małe crash padziki i to one zbierają cały impakt. W "normalnych" od razy szurasz aluminiowym prętem.
jeśli ktoś ma taką moc, to może zamknąć temat. Jak nie to umrze śmiercią naturalną
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM exc-r 570
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań