Temat: KTM exc-r 570
Do sprzedania KTM EXC-R 530 z big borem na 570 z 2010 roku, prod. 2009.
Przebieg 25mth, enduro przerobione na SM. Koła Excel, piasty Talona (17"), hamulec (pompa, tacza, zacisk) Beringer 6-cio tłoczkowy. Przednie zawieszenie anodowane na złoto i strojone przez firmę MUPPO. Wydech z włókna węglowego firmy two brothers, dość głośny. Poza tym dużo innych pierdółek typu: odpowietrzniki zawieszenia, akcesoryjne śrubki, korki, węże układu chłodzenia. Całość zestrojona pod zawodnika 75-80kg. Napęd ma jakieś 100km. Przełożenie 12/44, ale mogę założyć jakie kto sobie życzy.
Do motocykla są seryjne graty po przebiegu ok. 50mth. Wszystko leży w jeszcze w kateemowskich kartonach. Po organoleptycznym badaniu stwierdzam, że nadal są jak NOWE:
cylinder, korba, tłok, zawory, sprężyny, ECU, wałek rozrządu, kieta rozrządu, łożyska na wał, o ile dobrze pamiętam to pompa oleju, seryjny wydech, lusterka, katalizator i inne pierdoły które dostaje się do nowego motocykla.
Motocykl dobrze przyspiesza, dobrze hamuje, poza tym skręca i ryczy.
Cena jaka mnie interesuje jest wysoka, ale niestety oprócz zakupu wpierniczyłem w nią jeszcze trochę forsy.
25000PLN, bez beringera, ale za to z seryjnym endurowym hamulcem 2k mniej. Wszystko do negocjacji. Każdy może sobie policzyć ile kosztują same części, które dodaję do motocykla.
Aha na koniec dodam, że założyłem nowe slicki maxxisa. Przebieg ok. 2km
gas gas txt 250