Temat: :-)
Dobry wieczór panowie mili:-D. Pisać mi tu szybciutko jaka maszyna będzie odpowiednia dla wysokiej i szczupłej kobiety na początek przygody:-)?...Cena nie gra roli, mogę na was liczyć wariaty?Czekam na propozycje z niecierpliwością!!!!:-D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » :-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobry wieczór panowie mili:-D. Pisać mi tu szybciutko jaka maszyna będzie odpowiednia dla wysokiej i szczupłej kobiety na początek przygody:-)?...Cena nie gra roli, mogę na was liczyć wariaty?Czekam na propozycje z niecierpliwością!!!!:-D
SMC jeśli cena nie gra roli.
Wiki kilka forumowych koleżanek lata na DRZ-tach i spokojnie dają radę. Musisz przede wszystkim przysiąść się do sprzęta i przejechać - latałaś czymś wcześniej? Ile masz wzrostu - nie zrozum źle pytania.
Wiki kilka forumowych koleżanek lata na DRZ-tach i spokojnie dają radę. Musisz przede wszystkim przysiąść się do sprzęta i przejechać - latałaś czymś wcześniej? Ile masz wzrostu - nie zrozum źle pytania.
Latałam ale na ścigach....nie jeździłam jeszcze na tego typu sprzęcie, mam 170cm wzrostu,dlatego proszę o coś na czym się nie połamie na początek:-p
SMC jest dobra propozycją dla wysokich motocyklistów - pod warunkiem że to nie jest Twój pierwszy motocykl. Bo jak rozumiem pod "początkiem przygody" kryje się początek z SuMo?
WR 250X, można kupić świeży rocznik w przystępnej cenie. Jakość wykonania OK, osiągi również, serwis tani, no i sprzęt praktycznie bezawaryjny- jeżeli ktoś używa go "rozsądnie" :)
jak masz pytania, to zapraszam
No to z mocą jesteś ogarnięta i połamać się raczej nie powinnaś po przyzwyczajeniu się do zupelnie innej pozycji (znacznie wygodniejszej i aktywniejszej), choć tak naprawdę 170cm wzrostu wcale nie ułatwi Ci życia na SMC - ja ma 173cm wzrostu i czasem nogi brakuje :/
SMC jest dobra propozycją dla wysokich motocyklistów - pod warunkiem że to nie jest Twój pierwszy motocykl. Bo jak rozumiem pod "początkiem przygody" kryje się początek z SuMo?
Wezmę tą opcję pod uwagę drogi kolego, który nie może przestać gadać;-) a przygoda oczywiście z SuMo:-D,... nie z drezyną;-)
"drezyna" to potoczne określenie Suzuki DRZ 400 :)
Powodzenia w wyborze!
Pozdrowienia!
Jaki budżet?
Mysle ze DRZ za poczatek to bedzie poprawny wybór. Sam jestem w trakcie szukania SM :)
No to z mocą jesteś ogarnięta i połamać się raczej nie powinnaś po przyzwyczajeniu się do zupelnie innej pozycji (znacznie wygodniejszej i aktywniejszej), choć tak naprawdę 170cm wzrostu wcale nie ułatwi Ci życia na SMC - ja ma 173cm wzrostu i czasem nogi brakuje :/
Z tą pozycją, tak jak napisałeś na pewno będzie wygodniej:-D,a nogi......chyba sobie przytnę, bo trochę długie są:D, będę obczajać temat:) ale już na samą myśl mam motyle w brzuchu hehe
Napisz do czego ten motocykl ma służyć. np. Tor :)
170cm - faktycznie jesteś gigantyczna
Jak na kobietę, to raczej idealny wzrost.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » :-)
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 72 zapytań