1

Temat: :-)

Dobry wieczór panowie  mili:-D. Pisać mi tu szybciutko jaka maszyna będzie odpowiednia dla wysokiej i szczupłej kobiety na początek przygody:-)?...Cena nie gra roli, mogę na was liczyć wariaty?Czekam na propozycje z niecierpliwością!!!!:-D

2

Odp: :-)

SMC jeśli cena nie gra roli.

Bez moto...

3

Wiki kilka forumowych koleżanek lata na DRZ-tach i spokojnie dają radę. Musisz przede wszystkim przysiąść się do sprzęta i przejechać - latałaś czymś wcześniej? Ile masz wzrostu - nie zrozum źle pytania.

4

PRELUDE2000 napisał/a:

Wiki kilka forumowych koleżanek lata na DRZ-tach i spokojnie dają radę. Musisz przede wszystkim przysiąść się do sprzęta i przejechać - latałaś czymś wcześniej? Ile masz wzrostu - nie zrozum źle pytania.

Latałam ale na ścigach....nie jeździłam jeszcze na tego typu sprzęcie, mam 170cm wzrostu,dlatego proszę o coś na czym się nie połamie na początek:-p

5

SMC jest dobra propozycją dla wysokich motocyklistów - pod warunkiem że to nie jest Twój pierwszy motocykl. Bo jak rozumiem pod "początkiem przygody" kryje się początek z SuMo?

6 Ostatnio edytowany przez RoBuLL (2013-01-02 00:45:14)

WR 250X, można kupić świeży rocznik w przystępnej cenie. Jakość wykonania OK, osiągi również, serwis tani, no i sprzęt praktycznie bezawaryjny- jeżeli ktoś używa go "rozsądnie" :)
jak masz pytania, to zapraszam

SMR450

7

No to z mocą jesteś ogarnięta i połamać się raczej nie powinnaś po przyzwyczajeniu się do zupelnie innej pozycji (znacznie wygodniejszej i aktywniejszej), choć tak naprawdę 170cm wzrostu wcale nie ułatwi Ci życia na SMC - ja ma 173cm wzrostu i czasem nogi brakuje :/

8

PRELUDE2000 napisał/a:

SMC jest dobra propozycją dla wysokich motocyklistów - pod warunkiem że to nie jest Twój pierwszy motocykl. Bo jak rozumiem pod "początkiem przygody" kryje się początek z SuMo?

Wezmę tą opcję pod uwagę drogi kolego, który nie może przestać gadać;-) a przygoda oczywiście z SuMo:-D,... nie z drezyną;-)

9

"drezyna" to potoczne określenie Suzuki DRZ 400 :)
Powodzenia w wyborze!
Pozdrowienia!

10

Jaki budżet?

525 EXC

11

Mysle ze DRZ za poczatek to bedzie poprawny wybór. Sam jestem w trakcie szukania SM :)

KTM LC4 640

12

PRELUDE2000 napisał/a:

No to z mocą jesteś ogarnięta i połamać się raczej nie powinnaś po przyzwyczajeniu się do zupelnie innej pozycji (znacznie wygodniejszej i aktywniejszej), choć tak naprawdę 170cm wzrostu wcale nie ułatwi Ci życia na SMC - ja ma 173cm wzrostu i czasem nogi brakuje :/

Z tą pozycją, tak jak napisałeś na pewno będzie wygodniej:-D,a nogi......chyba sobie przytnę, bo trochę długie są:D, będę obczajać temat:) ale już na samą myśl mam motyle w brzuchu hehe

13

Napisz do czego ten motocykl ma służyć. np. Tor :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

14

170cm - faktycznie  jesteś gigantyczna

READY TO >> TERROR

15

Jak na kobietę, to raczej idealny wzrost.

Kawasaki KX250F