Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
hej:]
nic sie tu nie dzieje, a moj wahacz nadal jest czysty, wiec popelnilem taka naklejke.
bylby ktos chetny ewentualnie?pozdr
Jak wygląda temat tych naklejek na wahacz jest jeszcze możliwość kupienia?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej:]
nic sie tu nie dzieje, a moj wahacz nadal jest czysty, wiec popelnilem taka naklejke.
bylby ktos chetny ewentualnie?pozdr
Jak wygląda temat tych naklejek na wahacz jest jeszcze możliwość kupienia?
Też bym takie zamówił, jak i tedi by brał.
Ja sie tylko przypominam ;)
Beret - jak masz problem z wykonawca czy cos to ja mam na chacie sprzet do wycinania naklejek ;)))
Spoko mozemy to ogarnac. Nie chce sie wcinac, ale widze, ze cos nie idzie :)
Beret od paru ładnych dni nie zaglądał na forum a z naklejkami oprócz listy dalej nic nie wiadomo .
Ja bym był bardzo ucieszony gdybyś się tym zajął ale jednak to pomysł i projekt Bereta więc jednak trzeba zaczekać na jego głos w tej kwestii :(
Niestety Blefta już z nami nie ma, a jego projekty najbardziej mi odpowiadały.
Ja myśle, że te naklejki powinny się każdemu spodobać i będą do wszystkiego pasować (Yamaha, honda, ktm) jeśli chodzi o kolorystyke.
Jeśli ktoś jest w stanie wykonać te wzorki to biorę 6 naklejek na wstęp (ostatnie, kolor czerwony)
dobra,to robimy liste a G3d ogarnia wycinkę :D
powiedzmy ze to są naklejki a,b,c,d,e,f
1. 2xc 2xe
Najpierw trzeba się upewnić, że ktoś ogarnie akcje.
to czekamy na G3d'a :D
Poczekajmy jeszcze chwile na Bereta niech da znak zycia.
Jego projekt jest bardzo fajny imho.
G3d, jutro rano podesle Ci pliki, daj nr telefonu na priv to sie zdzwonimy;)
Sorry ze nic sie w temacie nie dzialo ale nie mialem kompletnie czasu zeby sie tym zajac:/
Ale juz dzialamy!!!
Dobra, proponuje zrobić nową liste, bo po 1 primo zrobiło się małe zamieszanie, a po 2 primo pewnie połowa ludzi już zapomniała o temacie i będziemy później na nich czekać aż się obudzą.
1.Olaff 2xA, 2xB, 2xC, 2xD
Dobra, proponuje zrobić nową liste, bo po 1 primo zrobiło się małe zamieszanie, a po 2 primo pewnie połowa ludzi już zapomniała o temacie i będziemy później na nich czekać aż się obudzą.
1.Olaff 2xA, 2xB, 2xC, 2xD
Jakie rozmiary tych naklejek?
zakladajac ze naklejka bedzie miala 24x5 cm
Taka naklejka na wahacz w porządku, ale myśle, że można też zrobić mniejsze typu 9x5 cm żeby weszło na lampe/błotnik/owiewke, a nie tylko wahacz
Spoko juz ci wysylam cyferki.
Jak zobacze pliki to o rozmiarach sie wypowiem, bo C,D bedzie mialo dosyc male te literki 'stoprocent'.
a od kiedy firma stoprocent ma coś wspólnego z forum? bo ten napis to jak reklamówka wygląda
w razie czego moje wciąż dostępne
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 75 zapytań