Odp: Kalendarz 2013
gierwi raka kalendarz idzie na mój adres? bo nie wiem czy czekać na swój czy na dwa ?
Idzie na Twój ale osobno i o dzień później.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2013
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gierwi raka kalendarz idzie na mój adres? bo nie wiem czy czekać na swój czy na dwa ?
Idzie na Twój ale osobno i o dzień później.
Witam
Do mnie dostarczono, dzięki
Do mnie też dotarł.
Super!!! Wielkie dzięki.
Poniżej lista na przesyłkę do Warszawy :
4. Gałka 1 szt.
5. Bondek 2szt.
8. Qnik 1szt.
9. Oskaaa 1szt..
Powyzej lista osob ktore nie odebraly jeszcze kalendarzy. Zapraszam
Dotarły do mnie.
Wielkie dzięki za ogarnięcie i chęci
Gierwi dziekuje bardzo za kalendarz dotarł:) jestem bardzo zadowolony:) pozdrawiam
dzięki Gierwi super kalendarz.
wielki szacun za chęci i bezinteresowność.
Dzięki za słowa uznania i krytykę.
W związku z tym że Pszczelarz AGH i radziu właśnie zaklepali ostatnie sztuki, temat należy uznać za zamknięty.
Mam nadzieję że wszystkie zamówione sztuki dotarły (Barteksm?) w stanie pozwalającym na całoroczną eksploatację.
Pozdrawiam, gierwi
wszystko w porządku dzięki, wesołych
gierwi napisał/a:Poniżej lista na przesyłkę do Warszawy :
5. Bondek 2szt.
9. Oskaaa 1szt..
Powyzej lista osob ktore nie odebraly jeszcze kalendarzy. Zapraszam
Kalendarze odebrałem- są w stanie idealnym. Szkoda tylko że pod moim zdjęciem jest BŁĘDNIE napisane moje nazwisko. Nie wiem skąd się to wzięło. Szkoda bo jest to bardzo irytujący błąd który bardzo często ma miejsce... przywykłem.
Bardzo Cię przepraszam za ten błąd. Nie wiem na jakim etapie produkcji się wkradł, ale oczywiście to moja wina, bo zamiast 100 razy sprawdzić po umieszczeniu wersji do druku na stronie i nie otrzymaniu żadnych uwag uznałem że jest OK.
Jeszcze raz przepraszam za całą sytuację. Po prostu wstyd.
Pozdrawiam, gierwi.
P.S. Nie wiem na ile poprawi to Tobie humor, ale sam ciągle spotykam się z sytuacją przekręcania mojego nazwiska i wiem że to wyjątkowo osłabiające.
Cieszę się że odezwałeś się w temacie, trudno nic się nie da zrobić, ja nawet nie widziałem tych wersji do druku żeby ewentualnie skorygować.
Błędy się zdarzają ;) Pozdrawiam
Bart
Panowie, moje nazwisko jest przekręcane zawsze i i wszędzie, ale na kalendarzu jest prawidłowo ;)
Okej wszystkie odebrane
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2013
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań