Temat: Kawasaki KMX 125 - kick starter
Przyszła zima, -10, motor z braku miejsca musiałem pozostawić w garażu(blaszaku), problem jest taki że nie mogę go zapalic, tzn. starter się nie rusza. Zamarzł, czy po prostu coś się zatarło ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » Kawasaki KMX 125 - kick starter
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przyszła zima, -10, motor z braku miejsca musiałem pozostawić w garażu(blaszaku), problem jest taki że nie mogę go zapalic, tzn. starter się nie rusza. Zamarzł, czy po prostu coś się zatarło ?
Ekspertem nie jestem, ale pewnie zamarzł, może czymś posikaj, może WD-40 albo takim preparatem do kluczy.
Ekspertem nie jestem, ale pewnie zamarzł, może czymś posikaj, może WD-40 albo takim preparatem do kluczy.
mistrzu, a mogę go na biegu przepchać powoli ?
EDIT: ponadto sprzęgło, chodzi tak ciężko, że nie da się go wcisnąć nawet do połowy
1. Motocykl zaciera się, jak pracuje silnik- po staniu w garażu, o ile wcześniej było ok, nie mógł postanowić, by samoczynnie się zatrzeć z tęsknoty za wiosną (nawet pomimo nadchodzących Świąt, takie cuda tylko w Erze).
2.Możesz go przepchać na biegu, luzie, pod górę albo nawet z górki.
3. Jeżeli coś zamarzło, to jest szansa, że zgodnie z magicznymi prawami fizyki odmarznie przy temperaturze >0- może podgrzej atmosferę kolędami albo farelką.
1. Motocykl zaciera się, jak pracuje silnik- po staniu w garażu, o ile wcześniej było ok, nie mógł postanowić, by samoczynnie się zatrzeć z tęsknoty za wiosną (nawet pomimo nadchodzących Świąt, takie cuda tylko w Erze).
2.Możesz go przepchać na biegu, luzie, pod górę albo nawet z górki.
3. Jeżeli coś zamarzło, to jest szansa, że zgodnie z magicznymi prawami fizyki odmarznie przy temperaturze >0- może podgrzej atmosferę kolędami albo farelką.
haha :D, super, dzięki za info. Pozdrawiam i wesołych świąt!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » Kawasaki KMX 125 - kick starter
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 67 zapytań