Temat: Ostrzegam przed Nieuczciwym Handlarzem z SIEROSZEWIC
Witam. Chciałbym wszystkich przestrzec przed handlarzem. Dzisiaj byłem oglądać SUZUKI SFV 650 GLADIUS z 2010r w Sieroszewicach na ul. Nowej 36/34. Bardzo ładne obejście, podwórko i domek obok warsztatu, na parkingu sprowadzane auta. Motocykl według sprzedającego był lekko uszkodzony, a dokładnie do zrobienia była przednia lampa, prawa owiewka lampy i jeden boczek. Pytałem się o układ jezdny, czy lagi są proste, rama czy nie ma żadnych śladów uderzeń, czy nic nie było spawane, a chłodnica czy jest prosta. Na wszystkie pytania uzyskałem satysfakcjonującą mnie odpowiedź że nic nie jest krzywe i uszkodzone jest tylko to co mówił. Jako, że z Kalisza jest niedaleko pojechałem oglądać motocykl z zaufanym mechanikiem. Po wejściu Szybko zorientowałem się, że motocykl ma spawany ogranicznik skrętu na półce, rama pod bakiem ma wgniotkę sporą oraz crashpady przykrywają jeszcze większe wygięcie ramy do tego osłona wydechu kwalifikowała się do wymiany. Po tym jak rozmawialiśmy dla osobności z mechanikiem i tatą i uzgodniliśmy, że ten motocykl nie jest dla mnie zapytałem się czy można odpalić i posłuchać? Odpowiedź była wysoce kulturalna: Jak Cię nie interesuje to po co ? Więc we trójkę postanowiliśmy pojechać do Kalisza. Przed 15 minutami dostałem SMS od tego jegomościa o treści : GLADIUS SPRZEDANY BURAKU.
Szkoda, że nie natrafiła się mocna ekipa z daleka która była by zapewne niezadowolona z zachowania Pana i wytłumaczyła by jak się szanuje klientów.
Dane nie uczciwego sprzedawcy :
Sieroszewice pod Ostrowem WLKP.
ul. Nowa
tel.: 721567775.
aukcja motocykla [url]http://otomoto.pl/suzuki-gladius-sv-v-650-M3481436.html[/url]