Odp: Bluza SUPERMOTO
Wielkie DZIĘKI Jerry !!! Super !!!!
T ylko
M otocykle
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wielkie DZIĘKI Jerry !!! Super !!!!
Jerry Jesteś WIELKI !! Dostałem bluzy są bardzo dobrze wykonane.
Dzięki Wielkie ! :)
Bluza super, dzięki :)
Sprawdzcie swoje rozmiary. Doszlo do pomylki. Brakowalo jednej bluzy. Sushi nie dostal swojej XLki ale wykonawca nie zrobil jednej Lki. Wiec ktos dostal XL ke kolegi sushi a nie dostal swoej Lki ktora bedzie dorobiona.
Dzisiaj doszły bluzy, super. Dzięki :)
U mnie wszystko się zgadza. Cieszę się strasznie że temat udało się ogarnąć przed gwiazdką i w ogóle że się zebraliście i udało się zamówić tyle sztuk.
Jeszcze raz dziękówa chłopaki, dzięki Jerry.
Wesołych świąt.
U mnie niestety nie doszła :(
@edit.
Jednak doszła :D Jery !!! Bluza - po prostu kosmos :) Dzięki wielkie ;]
Sprawdzcie swoje rozmiary. Doszlo do pomylki. Brakowalo jednej bluzy. Sushi nie dostal swojej XLki ale wykonawca nie zrobil jednej Lki. Wiec ktos dostal XL ke kolegi sushi a nie dostal swoej Lki ktora bedzie dorobiona.
Hej Jery! Właśnie u mnie jest ta mała pomyłka, zamiast L dostałem XL'kę. To ja wyślę do Sushi'ego a moją L'kę doślij jak się zrobi na spokojnie :)
Sushi, podaj adres na priv'a
Ok. Kamien z serca JACA. Podaj namiary na siebie to podesle Ci kase za ta nadplanowa wysylke :)
Miła niespodzianka bluza jest już u mnie:) Wielkie dzięki Jery za kawał dobrej roboty!
Ok. Kamien z serca JACA. Podaj namiary na siebie to podesle Ci kase za ta nadplanowa wysylke :)
Weź się nie wygłupiaj :D
:) Dzieki. Sorka panowie ze ewentualne pomylki.
Jerry - wisisz nam po browarze za pomyłki. Ogarnij się chłopie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahaha :)
Mam, wszystko git malina
Dzieki Jerry, bluza jest kozakiem.
Brzoza propsy za odbiór.
pozdr
Najlepszego
Dziękować - Bluza gitarka!
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 59 zapytań