Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
Nie chce nic obiecywać, poproszę moją graficzkę - może znajdzie czas.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chce nic obiecywać, poproszę moją graficzkę - może znajdzie czas.
Może coś w tym stylu:
złamane lusterko samochodowe w nim odbicie SM np na gumie i napis "supermoto są wszędzie uważaj na lusterka"
mamy jakiegoś grafika na forum??:)
no i jak... wiadomo coś ??
beret jak z cięciem naklejek, kiedy możemy wpłacać kasę i kiedy nam to wyślesz
wake uk wake up.... !
miesiąc temu już ciął, więc może na luty coś sie urodzi ;)
Ja wczoraj dostałem pierwsze projekty - jednak wyników pracy jeszcze nie publikowałem bo nie są według mnie udane. Musimy jeszcze chwile poczekać.
dostępne
Figiel daj adres na pw. druknę Ci i wyślę. Jaki wymiar potrzebujesz, widzę że wysokie na 6 cm a długie na ile?
miesiąc temu już ciął, więc może na luty coś sie urodzi ;)
Beret ma chyba tępe nożyczki:)
Przesyłam siedem propozycji naklejki - mam jednak wątpliwości czy czasem nie robimy sobie lipy - piszcie co o tym myślicie:
Propozycja 1
Propozycja 2
Propozycja 3
Propozycja 4
Propozycja 5
Propozycja 6
Propozycja 7
Super, jednak proponuję coś w kształcie innym nić prostokąt, będzie się fajniej prezentowało na blaszakach :)
Można jeszcze dać jakiegoś supermociaka na obrazek. Taka drobna podpowiedź, chyba, że miałeś inny zamysł to spoko też jest dobrze =)
Peka - jesteś w końcu autorem tekstu, a każda wskazówka jest cenna, jaki kształt proponujesz?
Jak myslę o tym tekście to widzę obrazek Supermociaka w slajdzie i parę lusterek w powietrzu, na górze napis SUPERMOTO [.pl] SĄ WSZĘDZIE a pod mociakiem UWAŻAJ NA LUSTERKA! to [.PL] zgrabnie zrobione, że jest widoczne, ale mniejsze. Kształt to może być poprostu obramówka tego co powstanie. Kolorystyka pasująca do różnych kolorów lakieru - czyli czarny, biały + opcje. Mam nadzieje, że zrozumiesz +/- mój pomysł :)
Dobra robota Prelude:)
Mi sie podoba 1 i 2. W lustrze zamiast pęknięcia, supermociaka:) Rogi naklejki mogłyby być zaokrąglone i jakaś ramka w paski czarno-żółte
Jak już coś wybierzemy to mogę się zająć produkcją:)
Panowie poproszę o zrealizowanie Waszych propozycji.
Pozdro!
Dobrze :) Powodzenia.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 65 zapytań