Odp: Nowy sprzęt na nowy sezon
Tak to jest jak nie czyta się wszystkiego ;)
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Nowy sprzęt na nowy sezon
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak to jest jak nie czyta się wszystkiego ;)
hanskloss a ta twoja Wr juz znalazła właściciela?
Tak czytam i też powoli zaczynam się nad Wr 450 zastanawiać między innymi po postach Jacy na fejsie gdzie jak pisze 25k bez remontu, a wszyscy wiemy jak lata ;)
jak znajde 'stronke jacy na fejsie'?
Wklep to :
SupermotoTrolls
No pięknie Jaca, wiatr w żaglach, a kolega na KTM nadąża? ;) świetne te fotki z remontu
No pięknie Jaca, wiatr w żaglach, a kolega na KTM nadąża? ;) świetne te fotki z remontu
Dzięki :) Jutro jadę zobaczyć co dalej się dzieje z maszyną. Wszystkie łożyska powymieniał oprócz jednego, trzeba było zamawiać z Yamahy więc trochę remont się przedłuży ale przecież jest zima więc luzik :) Może uda się zrobić zdjęcia nowych tajli.
Hanskloss, zrzuć z ceny trochę to WRa będzie na Śląsku :D
Może moja WR'ka będzie na sprzedaż, jak ktoś mi rozsądnie zapłaci ;)
dajcie ile macie i zabierajcie parcha :) coś może i opuszczę
niby nie tanio ale filozofia taka że zamiast trudu i kasy na remont trzeba wpłacić więcej i kupić sprzęt ze znikomym przebiegiem który nie wymaga remontu, albo pakiet kryzysowy za 16,5 z hamulcem i wydechem org. enduro
a sm na wypasie ile cenisz?
i masz jakis filmik jak chodzi?
20 ze wszystkim, 19 bez org. wydechu i kółek i enduro, filmu z jazdy nie mam, taki furczący FMF tylko [url]http://www.youtube.com/watch?v=JowL-5ZGbv8[/url]
Może moja WR'ka będzie na sprzedaż, jak ktoś mi rozsądnie zapłaci ;)
Czemu i za ile?
dajcie ile macie i zabierajcie parcha :) coś może i opuszczę
niby nie tanio ale filozofia taka że zamiast trudu i kasy na remont trzeba wpłacić więcej i kupić sprzęt ze znikomym przebiegiem który nie wymaga remontu, albo pakiet kryzysowy za 16,5 z hamulcem i wydechem org. enduro
Wiadomo jak jest, jak będę sprzedawał moją (moooooooże kiedyś) to też się będę cenił. 16,5 na 17stkach?
mazziwrx napisał/a:Może moja WR'ka będzie na sprzedaż, jak ktoś mi rozsądnie zapłaci ;)
Czemu i za ile?
Zima jest, a $$$ na auto potrzebne
16,5 na 17stkach?
tak ale mały hamulec z przodu i org wydech, taka niby okazja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Nowy sprzęt na nowy sezon
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 81 zapytań