Odp: WallraV Race Center - trening niedziela
Nie wysyła tylko oddelegowuje :D Poza tym w weekendy mam płatne 150%.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Race Center - trening niedziela
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wysyła tylko oddelegowuje :D Poza tym w weekendy mam płatne 150%.
Crazy lecisz? Czy tylko zarządce majątku wysyłasz? ;-
Ja zostaje. Zarządce oddelegowuje. Chłopak ma juz w glowie kazdy zakret. Wyrysowalismy dokladny tor (no poza jednym miejscem gdzie koszyki staly) pod supermarketem i Szwinia cwiczyl wieczorami. Tam gdzie w Kisielinie jest profilowanie to zrobilismy luk przy krawezniku i Szwinia tnie jak w tym filmiku, skladając sie na krawezniku jak na bandzie.
Zalezy mu, aby jego LC4 przybral na wartosci ubrany w zloty medal z Kisielina to sie stara. Zreszta ambitny jest, wiec sie rozumie.
szwinia: ale płaci w ogóle? bo ostatnio się zastanawiałem czy nie wysłać mu swojego cv jak by kogoś szukał na pozycji władcy wszechświata
crazy: słaby z Ciebie trener. ja z moją trenerką cały czas oglądamy na youtube przejazd przez tor w kisielinie oczywiście z opcją full screen, muszę powiedzieć adrenalina jest. myślę że złota nie będzie bo z tego co wiem to Marek będzie po wypłacie i będzie rozgrywał ostro koperty ;->
I jak? I jak? I jak? Poza tym, ze pewnie slonce dalo Wam w kosc.
kurde ale jestem leszcz przegapiłem to ... pomyliłem daty... kur...
Jak było opowiadajcie!
Zajebiście! Żałuj że nie byłeś :P
Moje fotki z zawodów ;) Było ekstra, ale gorąco piekielnie :P
http://picasaweb.google.com/RaczekOSW/MISTRZOSTWAIPUCHARPOLSKISUPERMOTOStaryKisielinWallraVRaceCenter
Fajne fotki! Ja moje wrzucę jutro.
Twój XT-X stał niedaleko mojej 950-ki?
Szkoda że się nie spotkaliśmy.
Twój XT-X stał niedaleko mojej 950-ki?
Owszem ;)
Moje fotki na razie się ściągają:
http://picasaweb.google.com/gierwi950/StaryKisielin?feat=directlink
Jutro dorzucę więcej z innego aparatu.
Też płynęliśmy tym promem w drodze powrotnej, dobra rzecz 8)
Pogoda dopisała, zawodnicy licznie przybyli było bardzo spoko. Cały czas mnie gryzie ten drugi zakręt po prostej startowej dlaczego on był taki śliski?
TAK WŁASNIE powinna być sekcja terenowa choć w ostatnich wyścigach było już bardzo grząsko przez niemiłosierne słońce ;)
Wg części zawodników, był śliski dlatego, że to był pierwszy lewy po terenie, na którym można się było złożyć tak bardzo, a opona nie była z tej strony jeszcze oczyszczona.
Obcokrajowcy się tam nie ślizgali tak bardzo.
a po drugie tem były jakies plamy z oleju. A po trzecie to ja jeździłem na około i tam nie było wogle ślisko czyli można wykluczyć brudne opony.
Na tym własnie zakrecie traciłem 2 sekundy :/
Właśnie dlatego że jeździłeś na około to nie składałeś syfa tak bardzo. Ślizgali się Ci, którzy jechali mocno złożeni po wewnętrznej.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Race Center - trening niedziela
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 74 zapytań