Odp: Supermotowy Terror Warszawy
To jak rusza się ktoś coś. Wychodzę sterroryzować warszawkę niech wie, że sezon jeszcze nie dobieg końca :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 394 395 396 397 398 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jak rusza się ktoś coś. Wychodzę sterroryzować warszawkę niech wie, że sezon jeszcze nie dobieg końca :)
I jak, polatane?
polatane.... :P, ale dziś to już hardcore był... strasznie zimno :-)
polatane.... :P, ale dziś to już hardcore był... strasznie zimno :-)
Jakie tam zimno:). Zimno to będzie przy -20;P.
Nie wiem jak tu w stolicy, ale na warmi były dziś bardzo sprzyjające warunki:)
U nas też było w miarę ok. Polatałem ze 3 godziny. Najgorsze przeloty poza miastem. W mieście mniej się marznie jak się lata od świateł do świateł. Tylko nie zapominajmy, że ja trochę na głodzie byłem, bo dopiero co moto po ponad tygodniu nielatania odebrałem. Z tego co mówią w telewizorni to już niebawem ma się pogorszyć, ja kończę sezon z końcem miesiąca.
Wtedy pozostanie tylko na browarek się jakiś umówić :)
trasa 25 km za WWA i było zimniutkoo :-)
Ja przeleciałem Warszawę z południa na północ i z powrotem między 12 a 15 i tragedii nie było, ale to widno było :). Po zmroku jest nieprzyjemnie.
ejaaaa nic siem nie dzieje i co tak aż do wisony... bleeee :/
Gośka, brudasa kupuj :)
Ja już po sezonie. Teraz to ja najwyżej mogę latać na browarowe ustawki.
to też jakieś zajęcie...:-), tylko że u nas z tym kiepsko... ja ostatnio byłam na pifkuuu z forumowiczami Africi Twin z XTZ owcami, a my tak jakoś nie uczęszczamy co jest oczywiście kompletnie bez sensu :D
Eee tam, czekamy na LÓD. Kolec i na jezioro!!!!
Eee tam, czekamy na LÓD. Kolec i na jezioro!!!!
nie zmienia to faktu że aktualnie nic się nie dziejeeeeeeeeee... a większość już zimuje motongi... z wyjątkiem kilku osób, które jeżdżą na dużych kołach...w tym Ty :P
Masz racje, ale np. codziennie widzę kolesia, co na kawasaki KLX300 zasuwa do pracy. Dziś też :) Czyli można.
ejjjjjjj no ja też jeszcze śmigam, ale chodzi o to że Warszawski terror kaput, bynajmniej chwilowo - czyli że do wiosnyyyy!!!! ;)
Strony Poprzednia 1 … 394 395 396 397 398 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 47 zapytań