31

Odp: Treningi Radom - dupa zbita

Adrian Matracki napisał/a:

Więc można by masowo złożyć kilka podań o przyjęcie do sekcji z większą ilością zawodników nie mieli by nić do gadania a z tego co wiem dla nowych czoków całoroczna opłata wynosi 10zł wiec nie jest to wiele. Jeśli była by możliwość sam bym złożył podanie o przyjęcie mimo że nie jestem zawodnikiem.

Ja też byłbym chętny, może rzeczywiście zrobić zgłoszenia w kilka/kilkanaście osób na raz?

yamaha xt660x

32

oni nie moga nam tego zrobic szczegolnie ze wyscig w radomiu za miesiac .....

www.propitbike.pl

33

Hmmm, wydaje mi się, że już zrobili a co więcej to można im skoczyć...

34

Adrian Matracki napisał/a:

Więc można by masowo złożyć kilka podań o przyjęcie do sekcji z większą ilością zawodników nie mieli by nić do gadania a z tego co wiem dla nowych czoków całoroczna opłata wynosi 10zł wiec nie jest to wiele. Jeśli była by możliwość sam bym złożył podanie o przyjęcie mimo że nie jestem zawodnikiem.

No ja tez sie planuje zapisac. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Im wiecej osob tym lepiej. Jak bedzie nas nascie osob to moze beda musieli zaczac sie z nami liczyc.

35

Podobno w "kupie" siła :P

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

36

Chłopaki, to jakaś paranoja z tym Radomiem. Wczoraj trenowaliśmy w Koszalinie i grzalismy na zmianę z driftrowcami, gokartowcami i SM-nikt nei robił problemu, a dodatakowo dostaliśmy jeszcze upust (ot, tak) 50% od normalnej stawki. W cenie oczywiście prysznic.
Zaczynam doceniac to że nie mieszkam na mazowszu a tylko 200 km od toru w Koszalinie...
Zyczę aby osoby odpowiedzialne za ten skecz udały się rychło na łono Abrahama, albo zeby zajęły się np. tkaniem gobelinów. Społecznei bardziej użyteczne :)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`