Odp: Treningi Radom - dupa zbita
Członkostwo coś kosztuje? Jak często są treningi w Radomiu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi Radom - dupa zbita
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Członkostwo coś kosztuje? Jak często są treningi w Radomiu?
Składka członkowska (roczna) to chyba 60 pln. Treningi są 2x w tygodniu: środa, piątek od 17:00 aż się ciemno zrobi.
I rozumiem że jeden trening kosztuje dla członka sekcji 40zł tak? A czy są jakieś profity jeszcze z przynależności do AR? Na treningach w Radomiu jest sekcja terenowa?
Czytałeś w ogóle wątek? Treningi są tylko dla członków sekcji (od wczoraj).
Dla członków sekcji są za free. Nie znam innych profitów z przynależności do AR. Sekcja terenowa niestety tylko na zawodach - chyba, że przepałujesz sobie specjalnie czasem jakiś zakręcil ;)
Czytałem wątek, raz piszesz o AR, raz o AW i się pogubiłem, myślalem że coś źle po prostu napisałeś.
Skoro treningi tylko dla sekcji, a do sekcji można dojść po roku, przy tym mogą ją rozwiązać to chyba nie ma sensu żebym się tam zapisywał.. Ściganie będzie od następnego sezonu..
No fakt, rąbnąłem się pisząc AW, miało być of kors AR.
Teraz to chyba rzeczywiście nie ma sensu się zapisywać. Lepiej chyba poczekać do następnego roku i zobaczyć co się bedzie działo.
No i okazuje sie ze nawet na supermoto nie ma gdzie w tym naszym kochanym kraju trenowac bedac amatorem :(
O tym samym myślę. Zaczynam w przyszłym sezonie, ale nie wiem gdzie mógłbym trenować, we Francji jest koło 30 torów z homologacją Supermoto, płacisz 20-45E za dzień latania codziennie otwarte i tam można się uczyć a u nas.. ahh..
Dziś wysłałem podanie o przyjęcie do AR
Z tego co wiem podania o przyjęcie do AR nie trzeba pisać :)
Przyjeżdzasz, wypełniasz wniosek, płacisz składke i dostajesz legitke :)
Kildow nawet dzwonił przed przyjazdem na jeden trening, co by czekał na niego gotowy druczek do wypełniania i legitka. Na miejscu, na bramie tylko zapłacił i był już "członkiem" ;)
Tak było. Tyle, że teraz po członka być zwykłym członkiem? :)
Może by tak jakaś interwencja w PZM-ie ?
Nie bardzo wiem czy PZM może tu coś wskurać. Czy Atomobiilklub ma jakieś obowiązki wobec swoich członków? Chyba nie. Jeśli się mylę, niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu - bardzo chciałbym się mylić.
Więc można by masowo złożyć kilka podań o przyjęcie do sekcji z większą ilością zawodników nie mieli by nić do gadania a z tego co wiem dla nowych czoków całoroczna opłata wynosi 10zł wiec nie jest to wiele.
Jeśli była by możliwość sam bym złożył podanie o przyjęcie mimo że nie jestem zawodnikiem.
Ja też się piszę jak coś, mój kumpel też by się zapisał
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi Radom - dupa zbita
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 70 zapytań