16

Odp: Budują nowy tor...

może nawet jakieś datki by zbierali na opony

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

17

Podobno poświęcony asfalt lepiej klei:P

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

18

Ja słyszałem że nieświęcony klei jak diabli ...

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

19

RR napisał/a:

Podobno poświęcony asfalt lepiej klei:P

Wpadaj do Toruń-a tam to klei tor ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

20

Szczególnie w miejscu gdzie zrobili swego czasu matę poślizgową na łuku ;-)!
Poza tym klei nieźle.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

Bo jeszcze nie było święcone ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

22

Nie napalajcie się na ten tor, coś słuchy chodzą, że nie będzie tam żadnych motocyklowych jazd.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

23

skoro właściciele są motocyklistami, to raczej będą...

24

w planie toru są pola manewrowe, króka trasa off przez wodę i coś tam jeszcze specjalnie dla motocyklistów, więc looz - będą jazdy :)

25

[url]http://www.michalczewski.pl/pl/autodrom.html[/url]

Green

26

Rów z wodą dla motocykli, to będzie można zrobić pierwsze na świecie zawody supermoto-extreme-enduro ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

27

Heh, chociaż aquaplaning będzie można poćwiczyć... Rewelacyjnie, że i tak na każdy tor mamy po parę dobrych godzin jazdy ze Śląska...

28

Cos wiadomo, z tego co pamietam to mieli juz otwierac? Jak tak patrze na plan to az mnie na kola kusi:D