46

Odp: ktm 525 sm minimum 2006 ?.hm

jak mi sie nie spodoba  to  dogadam sie z rakiem o te sm i kupuje hehe :P ale jak narazie jak kazdy rossadny czlowiek jade zobaczyc to najbardziej interesujace. wiesz nie kazdy nie dba  o sprzet szczegolnie we francji gdzie 80%  francuzów ma moto!.i inne zarobki.

47

Aleksander.mx napisał/a:

Kolego, sam dosiadam kata na tej budzie o ktorej mowisz, ale pojemnosc 400 09 rok, i nigdy nie oddalbym go za 15, a jakbym mial to w SM-ie na heblu dobrym to nie ma nic do gadania. Za 15 mozesz kupic nowa bude styrana, zajechana jak burą suke, albo tak jak kolega raku, starszy rocznik, ale zadbany, bez dodatkowych kosztow, latasz i nie martwisz sie, poza tym silniki RSF jesli dobrze mowie, uchodza za silniki nie do zajebania, a z tymi nowymi juz tak nie ma

Dobrze gada. Polać mu wódki!!

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

48

To kup sobie te nie styrane moto we Francji.. Spędziłem tam troche czasu, głównie w Paryżu i widziałem jak tam każdy traktuje moto/puszki, chodzi o ogólne poszanowanie. Nie znalazłem żadnego motunga bez skazy. Nie mówie, że tak jest wszędzie, ale wiem co widziałem, a jak przeglądam te aukcje z trupami z FR to śmiać mi sie chce :p

READY TO >> TERROR

49

Olaff napisał/a:

To kup sobie te nie styrane moto we Francji.. Spędziłem tam troche czasu, głównie w Paryżu i widziałem jak tam każdy traktuje moto/puszki, chodzi o ogólne poszanowanie. Nie znalazłem żadnego motunga bez skazy. Nie mówie, że tak jest wszędzie, ale wiem co widziałem, a jak przeglądam te aukcje z trupami z FR to śmiać mi sie chce :p

Moze wez caly swiat i powiedz ze we wloszech nie bo wlochy paprochy i kiedys w anglij widziales ze babcia parkowala auto i wpadla  kuzwa do morza i wszystkie auta zardzewiale  bo wyspa kolego cos mi sie zdaje ze motor tego twego kolegi jest normalnie. Niepowtarzalny  i nie wiadomo co . Ciekawe czy tez nie byl sprowadzany . Ja na temat tego i owego nie bede sie  wypowiadal. Bo ja mieszkam tu od malego i widze jak ludzie tu postepuja cos popsute to nie reperacja garaz jjk w polsce kazdy sie zna na wszystkim tylko serwis i faktura wiec moze i trupy niektorzi sprowadzaja ale z kasacji to norma ! A ile motorow na rynku polskich sa kupione w polsce.?moze 10%  wiec juz nie przesadzaj . Okazje  mozna. Wyhaczyc  predzej za granica niz w naszym kraju .   jjak bym mial tak pisac to wogole  nie ma sensu bo za granica wszystko jest lepsze  nie tylko auta moto i zarobki

50

Aaa jeszcze. Cos. Tak krytykujesz zaa granica a wszystko kupujemy z tamtad dlaczego?ldpowiedz na to sobie sam . I skoro w paryzu tak nie dbaja .fakt  to jest duze miasto auta porysiwane  conieco i moto tez ale silniki ramy raczej jak padna to nie robia  na zyda. Potem skoro tak cie odrazaja tu i tam to fakt lepiej kupic W polsce trupa ze spawana rama dolozone racing parts od czeska aby dalo rade opierdzielic na szybo teco za granica nie zobaczysz bo jak widzisz gdyby bylo w pl tak pieknie kolorowo to by nikt na forum nie pytal i nie bral znachorow i tak dalej i tak dalej

51 Ostatnio edytowany przez subek (2012-11-13 21:47:28)

Nie wiem w którym roku z kraju wyjechałeś ale jak na dzisiejsze realia to pierdolisz jak potłuczony :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

52 Ostatnio edytowany przez francuz570smr (2012-11-13 21:56:55)

Tak to gdyby tak nie bylo to nie sciagali by i rynek by byl inny co ty opowiadasz chyba ze zarabiasz. Zajebiscie w pollsce to se nowke kup i po sprawie ;p bo widze ze sie nie zgadzasz. A kazdy patrzy na e bay i mobile de hah

53

Czytam i czytam te twoje posty, i kur**wa nie wiem co czytam... :D

54 Ostatnio edytowany przez francuz570smr (2012-11-13 22:05:46)

Kuzwa ja nie wiem co wy sie tak wzielsicie. Kupie 2008 to kupie nie kupie to sie odezwe do kolegi raka i kupuje  jego i konczymy temat hehe

55

Wiesz dzwoniłem ostatnio trochę po ogłoszeniach i jak na razie 100% używanych sprzętów o które pytałem zostały kupione w polskim salonie. Zresztą moto na którym jeżdżę tak samo. Co więcej kiedyś chciałem coś zrobić w ASO KTM i mieli takie obłożenie, że musiałbym się pożegnać z moto na trzy tygodnie, zresztą tak samo ma każdy inny dobry warsztat.
Więc nie wiem skąd te sprzęty się tam wzięły skoro każdy biedny Polak drutuje i spawa ramy własnoręcznie po garażach. Właściciele salonów motocyklowych tez raczej z zasiłku w tym kraju nie żyją :) Zresztą zajrzyj do działu sprzedam na kilka ostatnich ogłoszeń i popatrz jakie straszne szroty pospawane z dwóch tam wiszą :)

TM SMX 450Fi #426

56

Ojej nie  chodzi mi o to ale w porownaniu do innego kraju nie zaprzeczaj ze tam nie sa lepsze zarobki i bardzo duzo osob w aso robi . W polsce  jest niestety przez pana tuska itp nie ma normalnych pieniedzy... A chodzi mi o handlarzy co widzialem to rece opadaja  moze teraz lepiej   zrozumiesz

57

Aaa właśnie jak już o handlarzach mówimy ostatnio spotkałem belga który przyjechał do Polski i wywozi stąd używane auta do Belgii i Francji bo ponoć dobry interes hehe No i rzeczywiście Tusk nam wszystkim zabrał pieniądze i musimy starymi szrotami się poruszać. Z mojej strony EOT bo zaraz będzie bałagan o polityce.

TM SMX 450Fi #426

58

Hehe a wiesz dlaczego dobry interes ? Bo jak francuzowi  sie podoba auto to bierze i drozej auta stoja tam noz w pl;)i fr nie przyjedzie ci z miernikiem lub znahoremheh

59

Sorry za pismo ale jestem na telefonie i juz troche zmeczone oczka mam hah

60

No to sie mylisz co po trochu. Bylem w Angli podobnie jak i w Szwecji kilka razy, i z nudow bylem sobie oblookac kilka maszyn. Wysokie zarobki w tych krajach skutkuja tym ze Ci ludzie nie szanuja moto tak jak polak, ktory musi co niegdy zasuwac caly miesiac zeby zrobic remont, a o zarcie i oplaty sie potem martwi. Anglicy, za pewne tez Francuzi jak i Włosi, katuja sprzety, i kiedy widza ze juz zaczynaja sie koszty, po prostu je sprzedaja. W Szwecji ma sie to jeszcze lepiej. Wujasa kumpel ktory ma firme (szwed) kupil 2 lata temu dwie CRF-ki 450 z salonu, wywali w je kupe kasy, skatowal bo dobry zawodnik, oczywiscie o wszystko dbal, jednak kiedy jakies 2 miechy temu Honda do salonow wpuscila nowe 450 na 2013, rzucil te w kąt (a byly podczas remontu) i pobiegl po kolejne 2. Teraz Wujas za grosze od niego te hondy sciagnal, ale fakt faktem ze sporo rzeczy trzeba zrobic, chociaz cena byla bardzo fajna bo za 2 sztuki z 2010 zaplacil tyle co w polsce za jedna