subek napisał/a:Pawian napisał/a: Aparatu nie mam, zdjęcia zrobiłem pożyczonym, mam więcej zdjęć, ale jak ktoś będzie
zainteresowany to podeślę szczegółowe zdjęcia, myślę, że na tych widać wystarczająco dużo :)
Błąd, na tych widać jakieś zamazane pół motocykla, jak przeglądałem Allegro olałem go z góry przez te fotki, takie
zdjęcia się wrzuca żeby naciągnąć frajera na przyjazd do szrota i liczyć na to, że jak już przyjechał to kupi :)
PS. Maila masz na PW, więc możesz słać.
taa :D
wystawiłem już ze szczegółowymi zdjęciami i wszyscy chyba uważali, że wszystko widać i nie muszą już o nic pytać.
Bergi to nie DRZ, jest ich kilka na allegro, a takiego Husaberga drugiego jak mój nie ma, więc jak ktoś jest zainteresowany
to powinien zadzwonić (teoretycznie :) .
Ludzie patrzyli na zdjęcia i na cenę i myśleli (szacuję tak na podstawie wypowiedzi z naszego forum :) pewno, że "jest w za dobrym stanie jak na taką cenę to jest coś
podejrzanego", więc błędne koło :D
Dzisiaj prawdopodobnie będę mieć pożyczony aparat także zrobię kilka zdjęć w garażu :)
Czego byście chcieli zdjęcia? Możecie podać swoje maile, to wyślę wieczorem wam jeszcze zdjęcia które mam w tym momencie, a Tobie Subek nie mogę wysłać, ponieważ z o2 nie dochodzi na Twoją pocztę :P
Husa Husa HUsaaabeeerg :D