1

Temat: [S] HUSABERG FE 450 Szczecin, jedyny na Pomorzu Zachodnim :)

Witam,
sprzedaję swojego Berga FE450,
Berg jest z 2006 roku w stanie idealnym.
Wszystko wymieniane na czas,
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/88/94127279.jpg/]http://img88.imageshack.us/img88/9215/94127279.jpg[/url]

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/9/89684530.jpg/]http://img9.imageshack.us/img9/815/89684530.jpg[/url]

Zapraszam na oględziny, jeszcze nikt się nie odważył :) i biedak czeka na nowego właściciela
Numer telefonu 796-293-238

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

2

Odp: [S] HUSABERG FE 450 Szczecin, jedyny na Pomorzu Zachodnim :)

Nie wiem dlaczego ludzie boją sie tak tych Husabergów, a KTM-y kupują na potegę. Przecież to praktycznie KTM po modyfikacjach. Mój kumpel kupił jakiś rok temu i sobie chwali, bergi maja ciekawe rozwiązania techniczne dzieki którym serwisowanie jest dużo dostępniejsze, czesci np.ori łańcuszek rozrządu-76zł!!! gdzie do ktm-a ok 260zł, z dostepnoscią nie ma najmniejszego problem. No i zapier.dala jak petarda (fe550). Kupować sie nie bać i nie robię tu żadnej reklamy, tak poprostu.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

3

Wrzuć jakieś lepsze zdjęcia bo może przez to takie małe zainteresowanie.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

4

łańcuszek 76 zł? .. Jakie to ma oznaczenia?

Będzie 690 niebawem

5

rafal223 napisał/a:

łańcuszek 76 zł? .. Jakie to ma oznaczenia?

Tego dokładnie Ci nie powiem w tej chwili, musiałbym zapytać kumpla.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

6

opisz bardzej  jakies foteczki , filmik  :  )  cenowo jak cenisz ?

speedfight II->senda ->DT50->Aprilia mx 125->drz 400->wr450

7

Dzinkss napisał/a:

Nie wiem dlaczego ludzie boją sie tak tych Husabergów, a KTM-y kupują na potegę. Przecież to praktycznie KTM po modyfikacjach. Mój kumpel kupił jakiś rok temu i sobie chwali, bergi maja ciekawe rozwiązania techniczne dzieki którym serwisowanie jest dużo dostępniejsze, czesci np.ori łańcuszek rozrządu-76zł!!! gdzie do ktm-a ok 260zł, z dostepnoscią nie ma najmniejszego problem. No i zapier.dala jak petarda (fe550). Kupować sie nie bać i nie robię tu żadnej reklamy, tak poprostu.

Też się z tym zgadzam, cieszę się, że wreszcie ktoś to mówi ! :) Wiele ludzi nawet, że tak powiem "nie spróbują" Husabergów, a się wypowiadają i negują. Przejedźcie się Bergiem jeśli macie odwagę i zobaczycie co to za SPRZĘT.

Cenowo to kwestia dogadania, zależałoby mi aby go w końcu sprzedać ponieważ przydałyby mi się pieniądze ze sprzedaży, a tak tylko niepotrzebnie stoi w garażu. Aparatu nie mam, zdjęcia zrobiłem pożyczonym, mam więcej zdjęć, ale jak ktoś będzie zainteresowany to podeślę szczegółowe zdjęcia, myślę, że na tych widać wystarczająco dużo :)
Jak ktoś chcę więcej informacji to niech dzwoni, nie gryzę :) a najlepiej niech przyjeżdża i gwarantuje, że nie odjedzie z pustymi rękoma :)
Mogę sprzedać bez kół dużo taniej, może w przyszłości mi się jeszcze przydadzą, a naprawdę się do nich przywiązałem :)

8

Pawian napisał/a:

Aparatu nie mam, zdjęcia zrobiłem pożyczonym, mam więcej zdjęć, ale jak ktoś będzie zainteresowany to podeślę szczegółowe zdjęcia, myślę, że na tych widać wystarczająco dużo :)

Błąd, na tych widać jakieś zamazane pół motocykla, jak przeglądałem Allegro olałem go z góry przez te fotki, takie zdjęcia się wrzuca żeby naciągnąć frajera na przyjazd do szrota i liczyć na to, że jak już przyjechał to kupi :)

PS. Maila masz na PW, więc możesz słać.

TM SMX 450Fi #426

9

subek napisał/a:
Pawian napisał/a:

Aparatu nie mam, zdjęcia zrobiłem pożyczonym, mam więcej zdjęć, ale jak ktoś będzie zainteresowany to podeślę szczegółowe zdjęcia, myślę, że na tych widać wystarczająco dużo :)

Błąd, na tych widać jakieś zamazane pół motocykla, jak przeglądałem Allegro olałem go z góry przez te fotki, takie zdjęcia się wrzuca żeby naciągnąć frajera na przyjazd do szrota i liczyć na to, że jak już przyjechał to kupi :)

Masz racje z tymi zdjeciami, miałe podobnie ze sprzedaża drzty, sprzet miałem lalke ale na zdjeciach wyglądała przecietnie. Chłopaki którzy byli na zlocie i ja widzieli odrazu mi to zarzucili, zrobiłem zdjęcia pro aparatem i nagle zainteresowanie wzrosło o 500% niecały tydzień i sprzet jechał do nowego domku, także polecam taki zabieg. Pozdro

10

tez czekam za fotkami :)

speedfight II->senda ->DT50->Aprilia mx 125->drz 400->wr450

11

subek napisał/a:
Pawian napisał/a:

Aparatu nie mam, zdjęcia zrobiłem pożyczonym, mam więcej zdjęć, ale jak ktoś będzie

zainteresowany to podeślę szczegółowe zdjęcia, myślę, że na tych widać wystarczająco dużo :)

Błąd, na tych widać jakieś zamazane pół motocykla, jak przeglądałem Allegro olałem go z góry przez te fotki, takie

zdjęcia się wrzuca żeby naciągnąć frajera na przyjazd do szrota i liczyć na to, że jak już przyjechał to kupi :)

taa :D
wystawiłem już ze szczegółowymi zdjęciami i wszyscy chyba uważali, że wszystko widać i nie muszą już o nic pytać.
Bergi to nie DRZ, jest ich kilka na allegro, a takiego Husaberga drugiego jak mój nie ma, więc jak ktoś jest zainteresowany

to powinien zadzwonić (teoretycznie :) .
Ludzie patrzyli na zdjęcia i na cenę i myśleli (szacuję tak na podstawie wypowiedzi z naszego forum :) pewno, że "jest w za dobrym stanie jak na taką cenę to jest coś

podejrzanego", więc błędne koło :D

Dzisiaj prawdopodobnie będę mieć pożyczony aparat także zrobię kilka zdjęć w garażu :)
Czego byście chcieli zdjęcia? Możecie podać swoje maile, to wyślę wieczorem wam jeszcze zdjęcia które mam w tym momencie, a Tobie Subek nie mogę wysłać, ponieważ z o2 nie dochodzi na Twoją pocztę :P

12

Już wysłałem :) Gdzie go wystawiłeś? Codziennie zerkam na Bergi na allegro i go nie widziałem :)

TM SMX 450Fi #426

13

subek napisał/a:

Już wysłałem :) Gdzie go wystawiłeś? Codziennie zerkam na Bergi na allegro i go nie widziałem :)

nie no był, był [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2727308632[/url]

https://www.bikepics.com/members/81

14

Wtedy go widziałem, myślałem że wystawił jeszcze raz z lepszymi zdjęciami :)

TM SMX 450Fi #426

15

subek napisał/a:

Wtedy go widziałem, myślałem że wystawił jeszcze raz z lepszymi zdjęciami :)

a no to nie, z lepszymi zdjęciami i ja sobie nie przypominam

https://www.bikepics.com/members/81