Odp: Brakuje torow do SM?!
(prawdę mówiąc czytałem tylko kilka postów i to pobieżnie, więc przepraszam, jeżeli się powtarzam:)
Jak myślicie, co jest fajniejsze? Wielkanoc, czy Święta Bożego Narodzenia?
to i to do dupy ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Brakuje torow do SM?!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
(prawdę mówiąc czytałem tylko kilka postów i to pobieżnie, więc przepraszam, jeżeli się powtarzam:)
to i to do dupy ;)
Dla motocyklisty moim zdaniem to i to:)
W Boże Narodzenie coś dostanie, a na Wielkanoc to wypróbuje :D
Pawian, dobre :P
Nie moge sie zgodzic z osobami, ktore uwazaja ze Gymkhana nie ma przelozenia na inne rodzeje jazdy. Uwazam, ze Gymkhana to bardzo trudny sport. Moze nie ma predkosci, ale technika ktora mozna wycwiczyc przydaje sie w jezdzie na ulicy i na torze. Umiejestnosc szybkiego przerzucania motocykla z jednego zakretu w drugi (przydatne w kazdych warunkach na torze i na ulicy) hamowanie i jednoczesna praca gazem (tzw zakladka przydatne w kazdych warunkach na torze i na ulicy) Podtrzymywanie duzych pochylen gazem i hamulcami ( przydatne na torze i na ulicy) Umiejetnosc jazdy z kierownica skrecona do ogranicznika , gdy kieruje sie wylacznie gazem. Ciekaw jestem ile osob to umie (przydatne w miescie) Wiec z tego co wymieniliscie brak jest tylko poslizgow i predkosci, a przydatnosc na codzien wydaje mi sie ze jest calkiem spora . Adrenalinka tez jest calkiem duza, jesli zalezy wam choc troche na wyniku. Nie mowie zeby sie napinac. ALe jesli z odrobina powagi, dacie z siebie 100% to rywalizacja robi sie calkiem ciekawa. Dla mnie to bardzo pokrewne z treningiem na torze i laptimerem na kierownicy. A jak jeszcze tory sa rownolegle to juz w ogole jest zabawa. Zawody sa rozrzucone po calej polsce, wiec wiekszosc mogla by to ogarnac chociaz raz, zeby sprobowac i zobaczyc jak to wyglada od srodka. W tym roku, Honda zrezygnowala z wpisowego, wiec koszty robia sie naprawde cienkie. Polecam :) Sprobujcie.
Dosc prowokujacy i mylacy jest tytul tego posta.
Dla mnie techniczna jazda po parkingu nie jest zadnym substytutem wyscigow na torze, czy to SM czy MX. Gymkhana sama w sobie jest ok.
Jesli szukasz emocji torowych, walki lokiec w lokiec, czajenia sie za kolega aby go w koncu lyknac w glebokim zlozeniu czy tez block passem na bandzie to nie znajdziesz tego w gymkhanie.
Tak jak nie mozna wbic sie na forum dajmy na to vfry i napisac-do wszystkich narzekaczy ze w dluzszej trasie jest niewygodnie i ze musicie kufry kupowac, kupcie se burgmana 400 a do tego mniej Wam spali. Choc sam w sobie maxiskuter jest swietny.
Zawsze to jakiś tani substytut rywalizacji i zawodów i obiad za darmo.
Każdy trening na którym musisz skupić się żeby coś zrobić czegoś Cie uczy. Tak samo jest z gymkhana.
A SM ani nie jest najlepszy, ani najgorszy do gymkhany...
Temat o gymkhanie przecież jest gdzie indziej, a torów- TAK BRAKUJE
Jezeli temat jest o gymkanie to moze warto zminic jego nazwe bo sugeruje ona cos zuplelnie innego
edit->>
przeczytałem początki tej dyskusji w temacie filmy i zdjęcia SM i ze swojej strony chciałem zaznaczyć, że jeżeli miałem jakieś pytania do zawodników, nawet takie głupie i naiwne to zawsze spotkałem się ze zrozumieniem i odpowiedzią, a nie zlewką. Mówię tu konkretnie o Mańku, Samsonie (+druga połówka), Crazy'im i Franzu. Trzeba też, pamiętać, że niektórzy nie mają kupę czasu i nie śledzą forum 24h, więc może dlatego nie każdy temat spotyka się z odpowiedzią;]
Torów trochę jest, więc nie narzekajcie tak cały czas. Zobaczcie jak mają ścigacze Poznań, Pionki (lol) albo kręcenie się po kartingach/lotniskach.
Ale kupa ten temat ''księdza dobrodzieja'' który próbuje zmienić świat na lepsze
O co Tobie raku chodzi?
Fajne toto, ale bym chyba sie kolejnosci mijania słupkow uczył z tydzien ;p na pewno kiedys spróbuje jak bedzie nieopodal Olsztyna. @up Boze Narodzenie.
Popieram JERY'ego w 100%. Umiejętności z relatywnie wolnej jazdy manewrowej przekładają się na szybszą jazdę w całości.
Wracając do tematu to naliczyłem 7 torów, tylko czy wszystkie się nadają? I rzeczywiście można na nich jeździć? Ja znam tylko radom, bo mam najbliżej, szkoda że nie organizują tam żadnej rundy. Może są jeszcze jakieś prócz tych?
Biłgoraj
Bydgoszcz
Gostyń
Koszalin
Radom
Stary Kisielin
Toruń
Wracając do tematu to naliczyłem 7 torów, tylko czy wszystkie się nadają? I rzeczywiście można na nich jeździć? Ja znam tylko radom, bo mam najbliżej, szkoda że nie organizują tam żadnej rundy. Może są jeszcze jakieś prócz tych?
Biłgoraj
Bydgoszcz
Gostyń
Koszalin
Radom
Stary Kisielin
Toruń
Jeszcze tam gdzie SM Trolli z siekierą gonili :)
Suwałki, ale tam chyba nie da rady teraz jeździć
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Brakuje torow do SM?!
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 81 zapytań