Odp: Supermoto na A2 opinie.
@Jvezii z dedykacja dla Ciebie, endzoj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na A2 opinie.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Jvezii z dedykacja dla Ciebie, endzoj.
Hahahahaha :D
No nieźle :)
ktoś w wydziale komunikacji zrobił czeski błąd, a wy z tego aferę robicie jak by co najmniej znaleźli trotyl w tupolewie. ja mam błąd w numerze vin w dowodzie auta i tragedii z tego ni robię (zresztą już poprawiony).
Mi kiedyś wbili przegląd do 2021r :) A wracając do tematu mój Berg ma oszałamiające 8,40kW w dowodzie, idealny sprzęt dla początkującego motocyklisty :)
osz kurde więc we love poland xD świetnie że u nas takie rzeczy przechodzą :P
Up , ile wyczyma Dr-z 400sm jaki jest roczny koszt uczymania , albo ttr 600 sm możecie mi coś powiedzieć na temat tych moto :) z góry dzięki :D
wyczyma
uczymania
A wracając do tematu mój Berg ma oszałamiające 8,40kW w dowodzie
Sam zastanawiam się nad SM na A2 i przeglądając forum natknąłem się na informacje ,że można spotkać KTM 525 z wbitymi 25 kW ( coś koło tego,nie pamiętam dokładnie )w dowodzie,wszystko spoko,ale jak to wygląda w czasie kontroli?
Miałeś może kontrole w której się doczepiali do tego,albo ktoś wie jak to wygląda?
Staram się unikać kontroli ;) Ale nie wiem czy jest szansa na to żeby jakoś ci udowodnili, że motocykl jest mocniejszy niż w dowodzie.
bardzo prosta sprawa. u mnie w okolicy kazdy diagnosta bierze smiga woku stacji kontroli - duzy parking biedronki. nie przechodzi zadna odblokowana 50 ani przerobiona na 70. po prostu mowi ze nie podbije. problemy sa i to duze jak spowodujesz wypadek smiertelny - mniejsza z tym czy twoj czy kogos. unikajac diagnosty to tak samo jak bys nie mial ubezpieczenia. czyli patrz powyzej.
Z podbijaniem to różnie bywa ,jedni podbijają za flaszkę,inni nie podbiją wcale,wiadomo.Czyli gdybym znalazł takiego Ktma który w dowodzie miałby moc nie przekraczającą 35 kW to spokojnie mógłbym dzikować mając prawo jazdy na kategorie A2?Za dwa lata będę mógł zrobić A i wtedy już nie będę się martwił niczym,ale aktualnie muszę albo kupić coś na czym będę mógł normalnie jeździć,albo poszukać właśnie sprzętu o którym mówiłem.Zastanawiam się co by było podczas wypadku. Pogadam jutro z moją instruktorką na prawo jazdy,co o tym sądzi
Kolega w fazerze ma wpisane 0 kW był spytać na stacji diagnostycznej czy to przejdzie w ogóle przegląd. Facet powiedział że tak, zrobili błąd w urzędzie a jego to gówno obchodzi. Za 60 zł może przepisać wartość katalogową do dowodu jeśli kolega bardzo by chciał
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na A2 opinie.
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 79 zapytań