1

Temat: MP i PP Supermoto - WallraV Race Center

16. sierpnia na torze WallraV Race Center w Starym Kisielinie odbędą się zawody z cyklu Pucharu Polski i Mistrzostwa Polski Supermoto

Wielka gratka dla wszystkich miłośników motocykli. Już 16. sierpnia (niedziela) na torze WallraV Race Center w Starym Kisielinie koło Zielonej Góry odbędą się zawody z serii Pucharu Polski i Mistrzostw Polski Supermoto. Ponownie, po pilotażowych zawodach WallraV Supermoto Cup, które odbyły się 11. i 12. lipca tego roku, na tor zawitają zawodnicy, chyba najbardziej widowiskowej odmiany sportów motorowych.

Wśród startujących zobaczymy całą polską czołówkę Supermoto, jak również zawodników z Niemiec i Austrii, w tym Rudiego Bauera i Jurgena Kunzl'a, którzy tak fenomenalnie zaprezentowali się na pierwszej imprezie Supermoto w Starym Kisielinie. Emocji na pewno nie zabraknie.

Wszystkich miłośników Supermoto zapraszamy 16. sierpnia na tor WallraV Race Center w Starym Kisielinie (stary autodrom). Dodatkowo dzień przed mistrzostwami Supermoto, w sobotę odbędą się zawody z serii Pucharu Polski i Pucharu ZIPP skuterów.

www.wallravracecenter.com

www.wallrav.com

www.pzm.pl

2

Odp: MP i PP Supermoto - WallraV Race Center

Sieee będzie działo! :)

yamaha xt660x

3

Witam,

zagraniczniaków bedzie ok. 20 do 25 zawodników (Kunzel, Bauer i jeszcze paru z licencja A, do tego również zawodnicy z licencją B). Tym razem bedzie też TVN Turbo i może TVP - tak więc będziemy w telewizorze :-).

Ilu zawodników w naszym Kraju wogóle startuje normalnie w MP i PP Supermoto?

Pozdrwaiam i Zapraszam

Rafał Waliłko
WALLRAV RC

4

wallravracing napisał/a:

Ilu zawodników w naszym Kraju wogóle startuje normalnie w MP i PP Supermoto?

Biorąc pod uwagę tylko starty w sezonie 2009 MP i PP to zrobiłem takie małe zestawienie ilości zawodników w podziale na rundy i klasy. Jak widać największą frekwencją cieszyła się klasa open na rundzie warszawskiej :

PP 250/open        , MP open/S1
GOSTYŃ       : I   PP 14/20    ,
LUBLIN        : II  PP 13/20    , I   MP 11/12
WARSZAWA : III PP 17/24    , II  MP 11/12
POZNAŃ       : IV  PP 13/17    , III MP  9/9
KOSZALIN    : V   PP 12/13    , IV  MP  5/6

yamaha xt660x

5

Bo na otwartych jest kogo wyprzedzać ;->

jakubek

6

W najbliższą niedzielę odbędą się treningi supermoto. W tej chwili sa prowadzone prace nad drenażem nitki szutrowej, która będzie dostępna w niedzielę. Zapraszamy

7

mam pytanko czy moge sobie wpaść od siebie mam 120km pooglądac zawody ile wstęp czy cos prosze o odpowiedź:) pozdrawiam

8

nie ma kasy za wstep , poprostu free! tak przynajmniej bylo do tej pory dla kibicow :]

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

9

A ja mam pytanko w sprawie noclegu ? ? ? Czy w okolicach lub na torze jest jakis hotel lub jakaś inna forma kimania wchodzi w grę ? Proszę o info w tej sprawie ! pozdr.

HUSABERG 82

10

jak masz przyczepe kampingowa albo fajny namiot...  why not ;)

a tak to tu znajdziecie hotele www.wallravracecenter.com

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

11

no to ja raczej wpadam :)

12

Czy są jakieś zniżki dla zawodników do w/w obiektów?

jakubek

13

no to wjazd free a o której sie zaczyna wszystko?

14

ja będę na torze od piątku w przyczepie kampingowej
namiary na wpożyczalnię która dowozi przyczepy na tor http://www.andar.zgora.pl/main/wypozyczalnia.html

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

15

a od której sie 16. zaczyna wiecie coś?