Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
To pisz dokl z czym masz problem. Dokladnie.
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, powiedzcie mi jakich filterkow powietrza uzywacie, a jakich najlepiej omijac szerokim lukiem. Kolega handluje HifloFitro i ma calkiem dobre ceny. Pytanie jak wyglada wykonanie tego filtra? Nie chce zakladac nowego tematu tak wiec walne go tutaj.
ja je stosuje i jest ok
Ale na tym polega obrobka video. Troche trzeba pobawic sie kolorami, troche podciagnac ostrosc. Tu troche rozjasnic, tam troche przyciemnic. Ale jak masz material poprzepalany to nie ma takiego programu na swiecie, ktorym bys wyciagnal z tego super jakosc. A ze program potrafi zniszczyc dobra jakosc ori materialu to wiem po sobie. Za nic nie moglem wyciagnac dobrej jakosci w Sony Vegas. Siedzialem nad tym z 2 tyg. Czytalem fora, testowalem setki ustaiwen i dupa. Przesiadlem sie Adobe premiere i poprawa jest 100% Dlatego wcale mnie nie dziwia reklamowki takiej jakosci jak pokazane w tym temacie, bo tym zajmuja sie profesjonalisci. A temat postprodukcji to temat rzeka i zeby to ogarnac to trzeba sie duuuuuzo uczyc a i narzedzia nie sa bez znaczenia.
Jerry czytales to? ciekawy temat [url]http://www.telepolis.pl/news.php?id=26236[/url]
Dobrze pedrosa. Ty wiesz swoje, ja swoje i niech tak pozostanie.
Pedrosa wie lepiej bo wypuścił 0 filmów. . .nie mogłem sie powstrzymać
Ciekawe spostrzeżenie dnia dzisiejszego - demontaż plastików w moto i sprawdzanie gdzie były produkowane:
błotnik - Niemcy
handguard, czasza, osłony lag - Austria
tylni plastik (przy wlewie paliwa) - Włochy - dziadostwo rysuje się niemiłosiernie...
Boczne plastiki (Polisport) - Portugalia
Ciekawe jak temat wygląda w małych Duke - Indie???
Generalnie plastiki w SMC R to dramat - trzy lata temu miałem Duke 690 i tam plastiki w zasadzie nie rysowały się wcale, co więcej ostatnio widziałem ten model również z roku produkcyjnego 2008 i wyglądał jak z salonu! Tam plastiki były niezniszczalne.
Kupujesz nówke moto za kupę siana i już "składak", trochę słabo to wygląda...
Ja kupiłem do swojego kata plastiki Acerbisa bo widziałem że takie są montowane w oryginale.
I powiem szczerze że porysowały się już drugiego dnia od?! - wycierania ręcznikiem papierowym! Myślałem że oszaleje.
W DRZ plastiki mogłem wycierać wycieraczką i się nie rysowały a te przetrę szmatką i są rysy.
Normalnie dziadostwo!
Radziu PW
;)
Ciekawe spostrzeżenie dnia dzisiejszego - demontaż plastików w moto i sprawdzanie gdzie były produkowane:
błotnik - Niemcy
handguard, czasza, osłony lag - Austria
tylni plastik (przy wlewie paliwa) - Włochy - dziadostwo rysuje się niemiłosiernie...
Boczne plastiki (Polisport) - Portugalia
Ciekawe jak temat wygląda w małych Duke - Indie???
Generalnie plastiki w SMC R to dramat - trzy lata temu miałem Duke 690 i tam plastiki w zasadzie nie rysowały się wcale, co więcej ostatnio widziałem ten model również z roku produkcyjnego 2008 i wyglądał jak z salonu! Tam plastiki były niezniszczalne.
No niestety ich jakośc nie powala... u mnie w słońcu widać lekkie rski od mycia szcotką, ale moto już troche ma nalatane ;) , ale sam stwierdziłeś że mój wygląda lepiej od twojego z niewielkim przebiegiem ;D
co tam Radziu ?? zbierasz się aby odpisać ??
Pytanko na szybciora, wczoraj w mojej YZ MX chwilę po rozpoczęciu jazdy "stwardniała" klamka hebla i koło zablokowało, odpowietrzyłem układ i wszystko ok, jednak po kilku h jazdy problem powrócił co mnie zaskoczyło, ponownie odpowietrzyłem, ale przy okazji praktycznie cały płyn się wylał i hampla już nie było, zamierzam przelac i w końcu zalac układ nowym płynem, mam nadzieję że problem zniknie. Jakieś pomysły co może byc przyczyną ?
Nie pomogę CI w rozwiązaniu problemu ale CIe pociesze że miałem niedawno w swoim 525 taki sam problem po założeniu kół MX i h...j wie co było powodem, spuściłem trochę płynu i było ok :)
Właśnie, miałem tą nadzieję że po odpowietrzeniu i przy okazji właśnie upuszczeniu płynu już będzie ok a tu za kilka h endurzenia znów zonk, zaleje nowym płynem i się zobaczy.
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 49 zapytań