16

Odp: Temat stary jak świat!! Co kupić :/ ??

Ja na twoim miejscu uderzałbym w DRZ-E od razu zrobionego na SM. Nie jest to potwór, ale nie jest też ciężki i elegancko się prowadzi. Z tego co napisałeś celujesz jednak w moto do sportu (treningi na parkingu + tor + żadko miasto), więc imho to będzie najlepsze moto dla Ciebie :)
Moto jest pancerne - bardziej od wersji SM, przeglądy też nie tak często jak w WR czy czymś podobnym, no i nie powinno być jakoś drogie w zakupie chyba.

pozdr,

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

17

Każda sroczka.. Prawdą jest jedno jak chcesz latać w jakiś zawodach albo ostrzej śmigać to wersja SM jest delikatna ubrania prane w perwolu.

jakubek

18

Niby każda sroczka, ale jak kupowałem DRZ, to stałem przed podobnym wyborem i wybrałem właśnie to, co wybrałem :) A teraz DRZ jest tylko w teren :P

19

Dzieki wszystkim za pomoc.Z tego co pisaliście to DRZ SM seria raczej odpada bo to fajne moto do codziennej jazdy ale 130kg jakos i 40km to raczej słabo. Mój 620 tyle wazy,a mocniejszy jest sporo tyle ze wielki koń i na parkingu jest nieporęczny. Swoją droga jeszcze do końca sezonu go zostawiam bo mam drugi silnik w zapasie.Tak juz myslałem własnie nad DRZ E i widze ze wiekszość popiera to moto. A wogle dlaczego nikt nie mówi nic o EXC 450? Przyglądam się zdjęciom z polski w galeri i tak sie staram zobaczyć jakich sprzętów jest najwięcej w PL ? Chodzi mi o amatorskie zawody jakieś? Widziałem kilka DRZ YZ i LC4 też?

dragilla napisał/a:

Niby ka�da sroczka, ale jak kupowa�em DRZ, to sta�em przed podobnym wyborem i wybra�em w�a�nie to, co wybra�em :) A teraz DRZ jest tylko w teren :P

Czym Ty jeździsz w SM jak napisałes ze DRZ jest tylko w teren??

Ale nawaliłem tych pytań hehe . dzieki za odpowiedź

20

motomoto napisał/a:

A wogle dlaczego nikt nie mówi nic o EXC 450?

Bo pisałeś, że nie chcesz zbyt hardcoreowego sprzęta, a YZ, czy EXC to właśnie hardcore :)

motomoto napisał/a:

Przyglądam się zdjęciom z polski w galeri i tak sie staram zobaczyć jakich sprzętów jest najwięcej w PL ? Chodzi mi o amatorskie zawody jakieś? Widziałem kilka DRZ YZ i LC4 też?

LC4 pare jest, ale to może dosłownie 2 sztuki. Najwięcej to chyba KTM'ów? kilka WR-rek, kilka YZ-etek, kilka DRZ-ow, pare Husek, klka Bergów :) Najmniej chyba Hond jest, bo kojarze dwie.

motomoto napisał/a:

Czym Ty jeździsz w SM jak napisałes ze DRZ jest tylko w teren??

Hehe, no kupiłem Huske od Craziego.

21

Jakie sprzety latają na zawodach możesz sobie sprawdzić w wynikach z kazdej z odbytych rund pod adresem: http://www.automobilklub.leszno.pl/wyniki2009.php

jakubek