Temat: hyousung 125 sm
Siemka Jest to mój pierwszy post na tym forum Mam do was sprawę ile muszę mieć mniej więcej wzrostu żeby smigać na hyousung 125 sm 4t
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » hyousung 125 sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka Jest to mój pierwszy post na tym forum Mam do was sprawę ile muszę mieć mniej więcej wzrostu żeby smigać na hyousung 125 sm 4t
Ja wrzucisz szpileczki na stopy to bez problemu dosięgniesz.
Ja wrzucisz szpileczki na stopy to bez problemu dosięgniesz.
mam 170 cm wzrostu to jak sądzisz dam rade?
co za pytanie, to od Ciebie zalezy, zawsze mozesz startowac z kraweznika ;)
Kowal SG napisał/a:Ja wrzucisz szpileczki na stopy to bez problemu dosięgniesz.
mam 170 cm wzrostu to jak sądzisz dam rade?
Dzięki
Mam kuzyna, który jest podobnego wzrostu do Ciebie i jak znajomy dał mu się karnąć DTką na kostce, to zatrzymywał się tylko przy krawężnikach :D
Dt jest wysokim sprzętem, tym bardziej na kostkach, jak zaczynałem swoją przygode z SM byłem podobnego wzrostu i nie było wiekszego problemu, na skrzyżowaniach poprostu stoisz na 1 nodze ale nie jest to bardzo męczące przy tak lekkim sprzęcie :)
Dt jest wysokim sprzętem, tym bardziej na kostkach, jak zaczynałem swoją przygode z SM byłem podobnego wzrostu i nie było wiekszego problemu, na skrzyżowaniach poprostu stoisz na 1 nodze ale nie jest to bardzo męczące przy tak lekkim sprzęcie :)
Dzięki za odpowiedz :) Jutro Kupuje sprzęcik xD hyousung 125 sm z 2009r :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0EMHq_8GPq0[/url]
chyba nie trzeba tłumaczyć kim jest Marc Marquez. 160cm wzrostu i jakoś na pełnym crossie też pojedzie
Ale czymś zupełnie innym jest jazda na torze gdzie sie nie musisz podpierać a jazda w ruchu drogowym gdy robisz to co chwila i jest to poprostu męczące :) A jak widzisz mając 160 cm cieżko mu sie było podeprzec :)
święta prawda:). Z drugiej strony... pojedź tak na torze, a ukłonię się nisko
święta prawda:). Z drugiej strony... pojedź tak na torze, a ukłonię się nisko
Na to wzrost juz raczej nie ma wpływu :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » hyousung 125 sm
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 77 zapytań