Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
motorexa też mają ? :)
tylko oleje czy inne płyny eksploatacyjne też ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
motorexa też mają ? :)
tylko oleje czy inne płyny eksploatacyjne też ?
Oleje, płyny, smary, chłodziwa, filtry, świece, narzędzia, kosmetyki samochodowe, czyściwo :)
Motorexa nie ma, ale te same normy do Twojego Kajtka ma LM i też najwyższa półka ;]
a tam sobie można podjechać popatrzeć , pomacać itp ? :)
gdzie to jest ?
Można podjechać, popatrzeć też. Z tym macaniem to nie wiem czy na pierwszym spotkaniu wypada ;]
Powiedz co potrzebujesz to powiem gdzie najlepiej uderzyć.
Są 3 siedziby:
ul. Swojczycka 21
ul. Krakowska 152
ul. Kominiarska 21
o na krakowską mam blisko z pracy :)
teraz takie czasy , że na pierwszym spotkaniu się nie takie rzeczy wyprawia, więc macanie jak najbardziej wskazane :)
potrzebuję Bel Ray Chain Lube Super Clean, jakiś preparat do doczyszczenia moto (nie mam konkretnego),
za jakiś czas pewnie płyn hamulcowy zastanawiam sie na Motul'em RBF 660 i ew. płyn do chłodnicy Motul Motocool.
w zależności jakie ceny będą to albo będę chciał macać albo nie :)
Smar do łańcucha mamy z firm: motul, cartech, pro-tec, pulsar, arexons, repsol. Obecnie testuje pro-teca i chwale tylko jest fest drogi. Arexons i Repsol też był git. Co do motula płynu ham i chł. to nie konfekcjonujemy, ale jest do ściągnięcia na życzenie. Szczegóły na miejscu co by nie śmiecić w temacie już.
no i co lata jutro ktoś?
Ja najprawdopodobniej dam rade jutro. Pojutrze juz na pewno jak nie bedzie mokro. Takze, jak bog da..
No właśnie bo dziś już mówią o białym badziewiu z nieba na jutro :/
W każdym razie ja jutro siedzę w sklepie do 14 więc jak coś to koło 15 dałbym radę jeżeli będzie sucho ;)
Nie może być! Będzie słońce... a jak będzie to ja latam :)
Magic dzięki twojemu zapałowi ide przepalić dziada choć jest jakies 5 stopni, ale słońce troche swieci ;)
Ja jutro wracam do wrocławia po 12 także jak pogoda będzie spoko to też bym się z godzinkę pokręcił.
dzis w cieniu rece zamarzaja, wiec ja nie wiem czy to przyjemne ??
Tabul wrzucasz pod rękawiczki, takie ciękie silikonowe rękawiczki ( lekarskie) i ręce nie zamarzają.
Tabul wrzucasz pod rękawiczki, takie ciękie silikonowe rękawiczki ( lekarskie) i ręce nie zamarzają.
w sumie racja, nie myślałem że takie rękawiczki mogą coś dać, bo przy niskich temperaturach dla mnie to największa bolączka, jak wszędzie ciepło, a ręce po kilku km zamarzają i się odechciewa...
Dzięki za radę i Pozdro ;)
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 62 zapytań