16

Odp: Trening Radom 29.07.2009

No jak nie są skoro już skasowali treningi dla ludzi z zewnątrz to zaraz powiedzą że jest mała frekwencja i skasują wszystkie. Treningi SM będą zagrożone przez cały czas panowania nowego Cara kartingowca w AR . Podali Ci jakiś powód?

17

Nasze skasują bo ktoś zaparkuje zbyt blisko/daleko toru, albo będzie jeździł za szybko po torze powodując zagrożenie a potem to już standardzik "ja nie mam nic przeciwko, ale jak prokurator zbada sprawę to ja tego na siebie nie wezmę...". Z Carem nie wygramy niestety :/

18

Chyba że napiszemy jakieś pismo do PZM że koleś utrudnia wszystko co może i nawet ulewy wywołuje przez komórkę w godzinach treningów

19

Powód jakiś banalny niestety... typu, że coś uszkodzili asfalt jak ostatnio byli...
No generalnie nie ma co się martwić na zapas... A, że frekwencja mała to już nie ich wina i nie moja :P

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

20

Ja chetnie zwieksze frekwencje, tylko mam goraca prosbe do osob uczeszczajacych na treningi. Jesli ktos planuje wybrac sie busem lub z przyczepka i ma miejsce niech da znac przynajmniej ten jeden dzien wczesniej. Napewno zawsze znajdzie sie ktos chetny, zeby z tego skorzystac i oczywiscie partycypowac w kosztach dojazdu.

21

Następna środa?

22

łajnot muszę tylko wymienić oponę

Hej, zróbcie tutaj miejsca z deka, bo będę zaraz tańczył breka

23

No ja raczej też się wybieram. Tylko wymienię baterię w laptimerze :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17