Odp: CRF450X opinie
Jest słabsza, cięższa, ma elektryczny rozrusznik i homologacje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » CRF450X opinie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest słabsza, cięższa, ma elektryczny rozrusznik i homologacje
przede wszystkim model X to enduro i ma "szerzej" rozstawione biegi niż crossowe R, wygodniejsze do użytku drogowego, tu więcej info [url]http://www.mcnews.com.au/testing/honda/2005_crf450x/page1.htm[/url]
Dzieki za link ;)
Kurde sam nie wiem juz jak to jest z tą crf x. w necie są różne opinie :D w wiekszosci raczej polecaja ;p
Ktoś mial z nimi styczność? ;>
Wie ktoś jak czesto w takim sprzecie trzeba tlok wymieniac?
Tytanowe zawory są lżejsze, mają więc słabsze sprężyny, co za tym idzie mniej obciążają łańcuszek rozrządu i dzięki temu silnik szybciej się wkręca, jak napisał Maciej.
tylko mają jeden duży minus pękają
i kosztują 4 razy tyle ;p
i kosztują 4 razy tyle ;p
o tym już nie pisałem
pękają bo ich ludzie pewnie nie wymieniają bo kosztują 2500zł
nie znam modelu ale szukając sprzętu chwilę temu czytałem o częstych problemach z zaworami i skrzynią biegów w CRF, dlatego zdecydowałem się na WR, pewnie przy odpowiednim budżecie i dbałości CRF to super fura
U moich znajonych w CRF 450 czesty problem to napinacz łancucha rozrzadu, i zdarzały sie tez awarie skrzyni, a dokładniej pekniecie wałka od zmiany biegów i to po kilka razy w tym samym egzemplarzu koszt cos koło 500zł+ całkowita rozbiórka silnika :(, no i tylny zawias szybko siada, tz. dzwigienki na wachaczu...
aż tak? to mowa o Xie czy Rce?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » CRF450X opinie
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 75 zapytań