1

Temat: Aplikacja na androida typu laptimer

Ostatnio testowalem aplikacje o nazwie RaceChrono. Polecam bo jest swietna. Ustalamy linie start mety i aplikacja liczy nam czasy okrazen. Po skonczonej jezdzie mozemy popatrzec na czasy, czase sektorow, i obadac jaki najlepszy czas mozemy osiagnac w danym dniu po dodaniu do siebie najlepszych czasow sektorow. Do tego pokazuje nam slad jakim jechalismy kazde okrazenie na mapach google i predkosci w kazdym momencie jazdy.
Zachecam do testowania dobra alternatywa laptimera i to calkowicie za darmo.

2

Odp: Aplikacja na androida typu laptimer

Wczoraj używałem w Poznaniu, spoko, ale niestety gps wbudowany w telefon jest dość kiepski i często traci zasięg/przekłamuje itp.
Z zewnętrzną anteną jest już lepiej.

Mimo to laptimer imho rzecz absolutnie niezbędna :)

Ps. najlepsza jest kamera z wbudowanym gpsem, np AIM, albo ja mam w contourze :D
Jak masz logi z 10 sesji to w domu nigdy nie pamiętasz dlaczego ten czas jest lepszy a ten gorszy, a jak masz to połączone z nagraniem z kamery to można spędzić kilka dni na analizie najlepszych przejazdów :)

wzium?

3

Mogę tak niedyskretnie zapytać czym latałeś w Poznaniu?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Integra Type R, a twój laptimer mnie oszukał i odbił mi 1.49.92 kiedy oficjalny wynik miałem 1.50.017
:)
Żartuje oczywiście, laptimer ustawiłem 20 metrów za metą, więc stąd różnica.

wzium?