76

Odp: WallraV Supermoto Cup

Czesc Chłopaki!

Na Mistrzostwa Polski SM, które odbędą się w połowie sierpnia 2009 już się zgłosiło 11 zawodników z zagranicy - w tym Panowie Bauer i Kunzel również. Tym razem wpadnie ponoć też kilku, którzy (powiedzmy) nie zawsze jeżdżą za Rudim i Jurgenem :-).

A... Przyrzekam - nitka terenowa będzie czynna w niedzielę. W sobotę są skutery (nie wiem czemu to tak u nas jest, no ale...), dlatego w czwartek i piątek będzie można trenować ale tylko na asfalcie. Jeżeli wreszcie przestanie lac, to tydzień przed imprezą, czyli 09.08.09 powinnismy otworzyć offroad -ale nie obiecuję.

A... I z tym skracaniem listy startowej, to był wypadek przy pracy. Więcej się to nie powtórzy. Następny WALLRAV Supermoto CUP (2 Runda) planowana jest na zakończenie winobrania we wrześniu - to jeszcze nie jest pewne, ponieważ impreza nie może się przecinać z dużymi imprezami w Europie.

Pozdrawiam

Rafał Waliłko
WALLRAV RS

P.S III Runda WALLRAV Supermoto CUP planowana jest na Październik (3 tydzień)

77

wallravracing napisał/a:

P.S III Runda WALLRAV Supermoto CUP planowana jest na Październik (3 tydzień)

Dobrze by bylo, aby nie pokryla sie SUpermoto of Nations, ktore odbywa sie 18 pazdziernika w Pleven.
Czesc chlopakow chce pojechac na te jedyne w swoim rodzaju zawody.

P.S. Cieszy Wasza chęć angazowania sie w kolejne edycje w Kiesielinie.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

78

dragilla napisał/a:

jaaasne ;)

No jasne, że jasne. Crazy był, widział,zna się więc wie. Ja nie byłem, nie znam się ale tak mi się wydaje. Jak będziesz miał metalowy piszczel i prowadził tą stronę to będziesz miał większą siłę przebicia, póki co ekipa z URS i gierwi utrzymuje, że "koleś czymie syfa na nodze".
P.S. I lepiej się nie sprzeczaj, bo nigdy nie wiadomo czego możesz potrzebować z przepastnych zasobów gratów Crazy'ego, a jak właściciel i jego "pełnomocnik ds dysponowania tematami garażowymi" walną focha to sam rozumiesz :D

79

Nie no, czyżby moja kwestia zabrzmiała ironicznie? Oczywiście nie to miałem na myśli ;) Swoją drogą po prostu nie mogę się napatrzeć i na następną imprezę międzynarodową w PL jadę, choćby jako widz :)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

80

moze zoomik wyjasni sprawe :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

81

szlifierka kątowa hehe