Odp: WallraV Supermoto Cup
:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Supermoto Cup
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:)
No widać na zdjęciu, tej :D.
Yamaha i Huska, ale jest też możliwe że se nakleili tylko naklejki !!
Galeria zdjęć na Z-Moto.de
http://www.z-moto.de/index.php?album=BILDER%202009/11-Zielona-Gora
oficjalne wyniki i czasówki już na www.wallravracecenter.com
Buhaha
Właśnie czytałem regulamin MP i PP Supermoto
za start w jednodniowych zawodach startujac w jednej klasie w MP i PP jesli sie nie jest w PZMłocie trzeba wybulic w sumie 570 pln !!!!! i pojezdzic 4 treningi po 15 minut i 4 wyscigi po 20 minut razem cale dwie godzinki latania,
bez nagrod i zagraniczniakow buhahaha
u wallravow 150 jurkow plus 30 za trening w piatek niech bedzie razem 8 stowek i do jazdy caly piatek plus z 8 godzin w sobote i niedziele z nagrodami, miedzynarodowym towarzystwie i wywalonym jezorem jak smigali bauer i kunzel, na torze z bistro, pradem kibelkami i prysznicami.
drogo tak
buhahah
pozdrowienia dla PZM
i wiecej prywatnych imprez SM
pozdrowienia
za start w jednodniowych zawodach startujac w jednej klasie w MP i PP jesli sie nie jest w PZMłocie trzeba wybulic w sumie 570 pln !!!
Liczyc, nie potrafisz, ale troche racji masz.
Niestety na imprezie Wallrav tor byl pod scigacze a nie pod SM. Mimo słońca terenu nie otworzyli, w trakcie zawodów zmienili regulamin odnosnie kwalifikowania sie do finalu. No ale jak impreza prywatna to mozna robic co sie podoba wlascicielom.
Poza tym, impreza byla jak najbardziej OK. Tor pieknie polozony, sanitariaty eleganckie (nie tylko pierwszego dnia), bez problemow z prądem, czy gastronomia. Asfalt ładniutki, czyszczony nawet z niewielkiej plamki oleju.
zgadzam się , ale tor ten na "scigacze" sie nie nadaje , jedynie styl jazdy ze "scigaczy" pozwlal uzyskac dobry czas na czasowkach...
styl ten w wyscigu niestety sie zbytnio nie sprawdzal, co bylo widac po starcie ;)
Kurde ta fota 17 z kwali z niemieckiej strony mnie powaliła. Jak to w ogóle jest możliwe, że mu się moto nie podparło na czymś. U mnie bym musiał chyba przespawać mocowania podnóżków z 5 centów wyżej...
Jak to w ogóle jest możliwe, że mu się moto nie podparło na czymś.
Czasem mu sie podpieralo na mocowaniu podnozka. Na ponizszej focie jest w trakcie "ratowania sie", a moze to nie ratowanie a rutyna...
No dobra, ale na tym gdzie się \"ratuje\" to jest połowa złożenia z tej foty:
Wg mnie On cały czas "czymie" syfa na nodze...
jaaasne ;)
Widać, że to jest fotomontaż... hehe ;D
No dobra, ale na tym gdzie się "ratuje" to jest połowa złożenia z tej foty:
"Polowa zlozenia" bo sie RATUJE, oparl sie na ramie i podnosil motocykl. Wiem bo widzialem.
Wg mnie On cały czas "czymie" syfa na nodze...
Cos w tym jest, bo uklada stope prostopadle do asfaltu i pare razy jej uzyl do "podniesienia" moto.
No i ten teflon pod podeszwą też podpowiada, że może mocno naciskać stopą na jezdnię.
[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/bauer1_116331.jpg[/IMG]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WallraV Supermoto Cup
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 65 zapytań