Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Nie wiem czy uda sie poskladac sprzeta do kupy. Czesci dopiero dzisiaj dojechaly. Kanzas wciaz czeka na cylinder i tlok.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem czy uda sie poskladac sprzeta do kupy. Czesci dopiero dzisiaj dojechaly. Kanzas wciaz czeka na cylinder i tlok.
Ooo coś drgnął temat. Jednak mnie nie ma w kraju wiec samo przez sie do was nie dołącze i na razie odpadam. JERY, moto nie sprzedane ;-) rozmyśliłem się,więc SM z Łódzkiego tak bardzo nie gryzie piachu,a przynajmniej tu pogoda mi zawsze dopisuje :P
Ja narazie wiecej siedze na forum niz w garazu, ale nie długo to sie zmieni, bo moto juz mam, teraz tylko przeróbka na SM-a i ogień! ( w zime zdąrze :) A ogolnie to jezdze co weekend na Piątkowisku tylko że na Sxf-250, wiec nie jest tak zle, nie jestem tylko tak zwanym teoretykiem,jakieś pojecie mam... A na SM-ie śmigałem w 2009-10 roku , a nie wiedziałem ze istnieje cos takiego jak forum he, he. Mam nadzieje ze na wiosne sie wszyscy zbierzemy, niech ludzie w łodzkim tez zobacza co to jest SUPERMOTO :)
Widze swiatelko w tunelu dla SM w Lodzi :)
I co chłopaki nikogo na Piątkowisku w Niedziele nie widziałem :( Szkoda, bo pogoda coraz gorsza sie robi, a zawsze mozna było sie spotkac i pogadac..,
sprzęty jeszcze nie gotowe cały czas czekam na cylinder,Jery był w niedziele puszką ale nie widział ciebie
Dokladnie. Bylem kolo 15 pickupem. Nawet bluze zalozylem jako znak sygnal ale nikt sie nie przyznal do forum SM.
Jery ale ja byłem tak od 13-17. sorki, ale za bardzo nie zwracałem uwagi na samochody, szkoda ze sie nie spotkalismy. Nawet była pokażna ekipa z łodzi i okolic Zgierza na KTM-ach i ich pytałem czy to własnie Wy nie jestescie ale mówili ze nie:( wiec jezdziłem ze swoimi. Ja zawsze jestem ubrany pod kolor czyli na pomaranczowo i jezdziłem SXF-em 250. Nastepnym razem bede sie bardziej rozgladał, choc samochodów tam przyjezdza bardzo duzo i tak głupio sie kazdego pytac z kad jestes i wogóle ,,,,
Ale nie kazdy chodzi w bluzie supermoto :P A stales tam przy ognisku czy w innym miejscu?
Przy ognisku, to tylko na chwile bo jak sie rozpaliło to juz odjechałem :) kurde szkoda, a naprawde chciałem pogadac..
Pamiętacie w tamtym roku jak się nie mylę w porcie łódź było jakieś zakończenie sezonu ??
Będzie w tym roku coś takiego?
___
Sorry pomyliło mi sie chyba z rozpoczęciem.
nie będę zakładał nowego tematu..., zapytam tutaj
sezon dobiega końca, chciałbym zrobić generalny przegląd przez zimę swojego ktm-a, może macie swoje typy gdzie / u kogo najlepiej to zrobić ?
ja sam przeglądam, na włókniarzy przy wróblewskiego jest serwis co robi gas-gas więc pewnie ktm-a też by dali radę , Profi nie polecam ponoć został jeden mechanior który nie za bardzo ogarnia temat
No to dzisiaj spotkałem się z Jery-m przypadkowo na chwile ale zawsze ;) No i jeszcze w Piątkowisku na torze widziałem jakiegoś KTM-a w supermoto a kto to z nas to nie wiem.. ale ładny ładny :)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 70 zapytań