Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
A ja dotarłem do domu o 3 i już odpuscilem wyjście.. Dziś wstalem o 7 a jutro o 5:30 i do Poznania :)
Sens tej wypowiedzi jest taki ze zapisuje się na poprawiły!! :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja dotarłem do domu o 3 i już odpuscilem wyjście.. Dziś wstalem o 7 a jutro o 5:30 i do Poznania :)
Sens tej wypowiedzi jest taki ze zapisuje się na poprawiły!! :)
kurde a mi się babcia musiała połamać :/
odłaczylem się wcześnie ale bylo bardzo miło, poza towarzystwem również lokal był zajebisty ;-)
proponuje kolejne zakonczenie sezonu ;-)
Kochani dziś trenowaliśmy z qnikiem na basenie i Michał doszedł do wniosku, że się nie wytańcował w ostatni piątek... stąd podjedliśmy decyzję... iż..., ażeby... w najbliższy piątek czyli:
12.10.2012 udać się znowu na pifooo... naszą propozycją jest "Absurd" na moko ( [url]http://absurd228.pl/kontakt/[/url] ) start godz. 20:00 - zdajemy sobie sprawę, że nie każdy byłby chciał zawitać na mokotów więc ewentualnie możemy pifkować gdzieś gdzie ogółowi by pasowało :D no chyba że moko jest spoko i każdemu pasuje.
...ale...ale...UWAGA ok 23:00 zmieniamy siedzibę --> kierunek centrum na jakiś balet/potańcówkęęę o.! ;-)
ja nie dotarlem bo organizowalem pepkowe, choc w pewnym momencie chcialem dobic do imprezy ale przyszedl Jacek z Danielem troce gatki i sie jakos 3 nad ranem zrobila
Kontynuujac litanie wymowek - ja caly weekend napieralem ostro w terenie, a w piatek musialem wyszykowac sprzeta na te okolicznosc ;)
Teraz chwila zycia na kartonach mnie czeka, ale moze sie uda :)
Kochani dziś trenowaliśmy z qnikiem na basenie i Michał doszedł do wniosku, że się nie wytańcował w ostatni piątek... stąd podjedliśmy decyzję... iż..., ażeby... w najbliższy piątek czyli:
12.10.2012 udać się znowu na pifooo... naszą propozycją jest "Absurd" na moko ( [url]http://absurd228.pl/kontakt/[/url] ) start godz. 20:00 - zdajemy sobie sprawę, że nie każdy byłby chciał zawitać na mokotów więc ewentualnie możemy pifkować gdzieś gdzie ogółowi by pasowało :D no chyba że moko jest spoko i każdemu pasuje.
...ale...ale...UWAGA ok 23:00 zmieniamy siedzibę --> kierunek centrum na jakiś balet/potańcówkęęę o.! ;-)
znowu się najebie ....
del
dziś nieaktualne niestety :/
buuu ... wpadajcie jutro na bemowo na drift :D
Ja chyba będę na Bemowie
buuu ... wpadajcie jutro na bemowo na drift :D
Motocykliści na motocyklach wstęp gratis :)
byliśmy ja plus plaster...widziałam przebiegającego nieopodal sajfera :-)
gdzie biegłem? ja cały czas byłem w przyczepie na końcu tam gdzie latamy na treningach :)
no to byliśmy jakieś 20 m przed przyczepą , koło pomarańczowej kładki ...
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 49 zapytań