Temat: Yamaha Xt 125 X
Siema. Mam na sprzedaż yamaszkę Xt 125 w Supermoto rocznik 2007 ale był wymieniany silnik na właściwie nowy bo miał tylko 3.000 kilometrów z 2010 r. Wymieniłem silnik ponieważ stary mnie się rozwalił po wlaniu 98' przypadkiem. Motocykl naprawdę fajny przerobiony na wtrysk , mało pali 2.5-3.5 l na 100km , wymieniony układ napędowy zębatka tył łańcuch przód jeszcze stara jest ale mam nową w folii dorzucam z moto , kierunki zmienione na ledy . Jedynym takim minusem w tym moto to jest przednia opona za niedługo trzeba będzie wymienić oraz fakt że motocykl ma licznik w MPH a nie w KMH
Po za tym wszystko Gra śmiga i super chodzi. V max koło 100 ale prawdopodobnie w katalizatorze coś jest co trzeba wywalić po tym ma śmigać 120 km/h. Do moto dorzucam jeszcze stary silnik , w którym skrzynia i cała ,,elektrownia'' jest w super stanie. A i byłbym zapomniał wymieniłem również klocki przód tył . Także naprawdę można brać go i się nie zastanawiać :D
Cena jaka mnie interesuje to +/- 6.000 . Rozważę też propozycje wymiany na większe supermoto z moją dopłatą .
Wszelkie pytania i propozycje pisać proszę na PW.
W poszukiwaniu nowej kobyłki