1 Ostatnio edytowany przez Kulek (2012-09-23 22:20:48)

Temat: Yamaha Xt 125 X

Siema. Mam na sprzedaż yamaszkę Xt 125 w Supermoto rocznik 2007 ale był wymieniany silnik na właściwie nowy bo miał tylko 3.000 kilometrów z 2010 r. Wymieniłem silnik ponieważ stary mnie się rozwalił po wlaniu 98' przypadkiem. Motocykl naprawdę fajny przerobiony na wtrysk , mało pali 2.5-3.5 l na 100km , wymieniony układ napędowy zębatka tył łańcuch przód jeszcze stara jest ale mam nową w folii dorzucam z moto , kierunki zmienione na ledy . Jedynym takim minusem w tym moto to jest przednia opona za niedługo trzeba będzie wymienić oraz fakt że motocykl ma licznik w MPH a nie w KMH
Po za tym wszystko Gra śmiga i super chodzi. V max koło 100 ale prawdopodobnie w katalizatorze coś jest co trzeba wywalić po tym ma śmigać 120 km/h. Do moto dorzucam jeszcze stary silnik , w którym skrzynia i cała ,,elektrownia'' jest w super stanie. A i byłbym zapomniał wymieniłem również klocki przód tył . Także naprawdę można brać go i się nie zastanawiać :D
Cena jaka mnie interesuje to +/- 6.000 . Rozważę też propozycje wymiany na większe supermoto z moją dopłatą .
Wszelkie pytania i propozycje pisać proszę na PW.
http://img515.imageshack.us/img515/4053/zdjcie1097.jpg

Yamaha Xt 125 X SM - sprzedana
W poszukiwaniu nowej kobyłki

2

Odp: Yamaha Xt 125 X

Hmm nie rozumiem czemu przez wlanie benzyny 98 oktanowej padł silnik??

3

dokładnie to się wypalił

4

ja lałem verve 98 cały czas do Wr 125x(ponad 10 tys km) i jakoś nic się nie działo

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Tak tyle że tak mi powiedziano po tym jak już silnik rozwaliłem że w tym było 98 , ale co to było naprawdę nie mam pojęcia w każdym bądź razie mechanik stwierdził że wina leżała w paliwie, ale z nowym silnikiem to lepiej się zbiera i chodzi o niebo lepiej

6

Może już kupiłeś przytartą, albo lałeś 'paliwo' czyli 50%wody 50%beny.

READY TO >> TERROR

7

A pozwolę sobie pomóc: mozesz zmienić te MPH na KM/H poprzez odłączenie akumulatora na chwile, podłączenie i przekręcenie kluczyka bądź włączenie włącznika zapłonu albo tego do odcinania gdy będzie sięwyświetlało MTRD czy MORD (a nie ENDR czy coś takiego). Sam miałem ten problem.
Pozdro

8

Up up

9

up

10