Temat: Jak sprawuje się supermoto na dordze?
Jak w tytule tematu. "jak sprawuje się supermoto na drodze?" Mam 19 lat oczywiście zrobione prawko kat. A. Jeżdżę już jakiś czas crossem aktualnie mam kawasaki kx250f i teraz postanowiłem, że uzbieram sobie na jakiś motor na ulice. Oczywiście maniak ciężkiego terenu i wysokich maszyn od razu pomyślał nad supermoto. Moi wszyscy koledzy jeżdżą na naked bike'ach itp i robią dużo kilometrów. Pytanie jest takie czy można np. Husabergiem fe 501 przerobionym na supermoto (takowy motor mi się podoba) dobrze i wygodnie podróżować? Jakie prędkości po za miastem są najbardziej wygodne? Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że na mieście nie ma chyba lepszego motoru niż supermoto ale to aż tak mnie nie interesuję, ponieważ mieszkam w małym miasteczku między poznaniem (70km) a zieloną górą (60km) no i jak będę jechał do jednego albo drugiego miasta czy nie przyjadę bez ochoty do życia po tych 70kilometrach :D Z góry dziękuję za odpowiedzi do tematu i proszę wybaczyć mi błędy, jestem nowy i do tego dysortograf :P