Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Wczoraj,10,Poznań Stróżyńskiego,Huska SMR ?
Powrót w 2015...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wczoraj,10,Poznań Stróżyńskiego,Huska SMR ?
6.10 godz. ok.13.00 Poznań ul. Dolna Wilda z Lubonia żółta Honda FMX
Wczoraj,około 19 koło dworca na Sobieskiego ? :D P-ń of kors
I dzisiaj około 14,Piątkowska kanarkowy (:D) Husaberg ?
Ja codziennie rano jak idę do pracy wołoską widzę żółtą drz.
z rana to dość popularna ulica, wszystkie korpoludki się zjeżdżajooo ... :P - oprócz swojej żółtej DRZ codziennie rano widzę jeszcze na Wołoskiej jakiegoś chłopaka...w lato często jeździł w krótkich spodenkach... brawo za to swoją drogą :-)
Dzisiaj o 11,00 koło Shella w Łaziskach Górnych; niebieska wr 250x z charakterystycznym wydechem LeoVince :P
Ktoś z forumowiczów ?
Kolega z orzesza ale nie ma go na forum dukers go lepiej zna
Charakterny napisał/a:Ja codziennie rano jak idę do pracy wołoską widzę żółtą drz.
z rana to dość popularna ulica, wszystkie korpoludki się zjeżdżajooo ... :P - oprócz swojej żółtej DRZ codziennie rano widzę jeszcze na Wołoskiej jakiegoś chłopaka...w lato często jeździł w krótkich spodenkach... brawo za to swoją drogą :-)
Czyli to ciebie widuję :D
grosia napisał/a:Charakterny napisał/a:Ja codziennie rano jak idę do pracy wołoską widzę żółtą drz.
Czyli to ciebie widuję :D
A tego nie wiem na 100%, ale duże prawdopodobieństwo że tak :)
Odważna ;D, ja dziś po 15 min jazdy miałem dość
10.10.12 - godz. 8:45: Czarna DRZ - W-wa, skrzyżowanie Lazurowej z Narwik - chyba dopiero startowała - sąsiad z forum? :)
10.10.12 - godz. 8:45: Czarna DRZ - W-wa, skrzyżowanie Lazurowej z Narwik - chyba dopiero startowała - sąsiad z forum? :)
No to witam sąsiada :)
Ale na tej DRZ to nie ja. Ja latam dziobalem.
Maciek525 napisał/a:10.10.12 - godz. 8:45: Czarna DRZ - W-wa, skrzyżowanie Lazurowej z Narwik - chyba dopiero startowała - sąsiad z forum? :)
No to witam sąsiada :)
Ale na tej DRZ to nie ja. Ja latam dziobalem.
Zacnie :) To może jakiś mini terror na osiedlu ;) - PW
W tą środę pod centrum zdrowia dziecka w Międzylesiu zaparkował koło mnie czarny drz. Ktoś się przyzna?
W Częstochowie dzisiaj o godzinie 16.10-16.25 koło PKS-u w strone Rakowa, SMC 690 na jednym ;]
napewno peka
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 70 zapytań