z komórki piszesz ? google tak przetłumaczył
Chcę sprzedać moje TM 450 Supermoto street-prawnych. Mam tylko kupił maja bo miałem CBR 600 RR wypadek, ale potrzebuję jeszcze hitem, jest to również powód, dla którego tu rekrutacji. Ma zgrabną pary i oczywiście sprawia naprawdę zabawne do jazdy, ale na wycieczki do 300 km dzień to tylko nic. Czas na stanie, ma kilka zadrapań na lewym osłoną dłoni od poprzedniego właściciela, inaczej wiekiem właściwe dość dobrym stanie. Jako opcja, masz kompletny fabrykę Ohlins oraz LED światła tylne z uchwytem tablicy rejestracyjnej, oryginalna jest również całkowicie dabei.Laut prędkościomierz ma około 1000 km na zegarze, będzie prawdopodobnie wyższy, ale cylindry i tłoki są jeszcze w dobrym stanie, nowe On również uszczelnione WURD. Berreifung są Moc Michelin Pilot na niebieskim anodowanych kół Excel. Tylna opona ma bardzo dobry profil, nowy front miałby odejść. Łańcuch rozrządu złamał dlatego plastikowa prowadnica została złamana, kiedy została po raz otworzyć następnie dałem jej inna aktualizacja silnika oddawał. 2004 roku był problem wywindowały olej z wentylacji silnika, adresowanym przez Zentriefuge z moimi TM dealerów lokalnych. Jest zarejestrowana 32hp, która jest graniczna dla współczynnik mocy do wagi przy ograniczonych praw jazdy, ale ma moc 50PS z rundy. w jednym cylindrze, to ma tym samym również odpowiedni dźwięk: D wydechowa może być izolowana nowy, ale lubię dźwięk tak bardzo dobre i również otrzymał aprobatę techniczną bez wad. Nie patrzeć dłużej na stopień chwili, może to zrobić dodatkowe zdjęcia na życzenie, ale również przygotowuje się do wizyty i jesteś poważnie zainteresowany jazdę próbną.
WARSZAWSKI TERROR KAPUTT ! / Yamaha WyjątkowaRzeźba