Odp: a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)
byłbym cholernie za!
niestety nie zdążę chyba nawet w minimalny sposób uzbroić XR na SM
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
byłbym cholernie za!
niestety nie zdążę chyba nawet w minimalny sposób uzbroić XR na SM
Jak mazury to ja tez. Z Dzinkssem bankowo :)
ja tez bardzo chetny na taka eskapade :)
w kwietniu może być troszkę zimnawo na namiot lub też tzw pod chmurką... znajdę jakiś ośrodek z domkami/pokojami...żebyśmy się nie pochorowali :).
Nie chce wyjsc na zrzede, ale w kwietniu to moze byc za zimno na cokolwiek. Zwlaszcza na Mazurach.
grosia napisał/a:w kwietniu może być troszkę zimnawo na namiot lub też tzw pod chmurką... znajdę jakiś ośrodek z domkami/pokojami...żebyśmy się nie pochorowali :).
Nie chce wyjsc na zrzede, ale w kwietniu to moze byc za zimno na cokolwiek. Zwlaszcza na Mazurach.
Masz racje Jery, u nas tu zimny przeciągu od ruskich, generalnie w północno-wschodniej cześć Polski jest zawsze zimniej niż w reszczie kraju. Myśle ze maj to będzie najrozsadniejszy/bezpieczny termin.
Znalazłem link do gospodarstwa "pod Szczytnem" zaerknijcie sobie
[url]http://kanion.mazury.pl/index.html[/url]
Dopisuję sie do listy :) I nie mogę się już doczekać wiosny...
OT/ Miałem cichutką nadzieję na powtórkę zlotu "wrześniowego" i w tym roku - teraz trochę już zimno, aleeee ...:)
ja też się dopisuję....termin odległy ale mazurskie szutry kuszą - trzeba tylko na betoniarki uważać ;)....
grosia napisał/a:w kwietniu może być troszkę zimnawo na namiot lub też tzw pod chmurką... znajdę jakiś ośrodek z domkami/pokojami...żebyśmy się nie pochorowali :).
JERY - mam newsa dla Ciebie właśnie wyszedłeś na zrzędę... choć z drugiej strony masz rację :P ;-)
W takim razie który z terminów bardziej Wam pasuje:
26,27,28.04.2013 - może kolidować z majówką
10,11,12.05.2013
17,18,19.05.2013
qnik - nie martw się, jak zabierzemy Starucha to żadna betoniarka nam nie straszna.
Mazury byliśmy w Majówkę w tym roku i to prawda - jest ZIMNO! Śniardwy podobno w kwietniu były jeszcze kawałki lodu, a kąpiel tylko dla Morsów, poniżej 10 stopni temp wody, czy jakoś tak.
Za to basen w Gołębiewskim miał ciepłą wodę.
Szutrów w okolicach jest miliard :)
JERY - mam newsa dla Ciebie właśnie wyszedłeś na zrzędę... :P ;-)
Jeszcze mi podziekujesz, gdy zdasz sobie sprawe, ze za kwietniowy termin ludziki by Cie "cieplo" wspominali :P
grosia napisał/a:JERY - mam newsa dla Ciebie właśnie wyszedłeś na zrzędę... :P ;-)
Jeszcze mi podziekujesz, gdy zdasz sobie sprawe, ze za kwietniowy termin ludziki by Cie "cieplo" wspominali :P
heh... JERY mnie się nie da inaczej wspominać niż ciepło :)
wybierzcie termin... byle jeden... i jednogłośnie... to będziemy mogli przejść do drugiego etapu... szukania miejsca :)
Grośka, a gdzie Ty tą listę widziałaś? :D
z tym szukaniem miejsca to raczej nie bedzie problemu, bo do sezonu raczej daleko, a i z pogodą nie wiadomo jak będzie
zbyt odległy termin i zbyt wiele znaków zapytania
Ja Wam powiem jedną prawdę; jak ma być zlot to będzie a jak ma nie być to nie będzie :]
Pierdolita. Pogody nawet z 2 tygodniowym terminem nie przewidzisz, a na 2 tygodnie wcześniej to już jest za późno na rezerwowanie i organizację. Trzeba ustalać termin i już, a jak pogody zabraknie, to są inne aktywności do ogarnięcia. Z tego co wiem, wódki w mazurskich sklepach póki co nie brakuje i nic nie wskazuje na to, że się to zmieni przez najbliższych parę miesięcy :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 73 zapytań