1 Ostatnio edytowany przez grosia (2012-10-07 16:09:20)

Temat: a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)

Moi Drodzy :-)

Wpadłam ostatnio na genialnego pomysła organizacji zlotu rozpoczynającego sezon 2013 :).

Wstępnie wymyśliłam jak poniżej:

- termin: 2 lub 3 tydzień kwietnia ( ewentualnie maj tak żeby nie kolidowało z majowką)
- kierunek: moje kofane Mazuryyyyyy :-)
- czas trwania: pt, sob, niedz
- program artystyczny:
                                   w piątek przyjazd, potemmm... latanie szutrami, a wieczorem ognichoooo
                                   w sobotę do południa regeneracja sił, plus latanie szutrami, plus kolejne ognichoooo
                                   w niedzielę regeneracja sił i powrót do domu

program wycieczki możemy urozmaicić o wspólne kąpiele w jeziorze ( majkmen z hermesem tak lubią), lub wszystkie inne aktywności na jakie mielibyśmy ochotę np. zawody w badmintona, czy mecz siatkówki...

Dajcie znać czy bylibyście chętni na taką wycieczkę, bo ja bardzoooo.... bardzoooo....

BZYKKK vel Suzuki DRZ 400 SM

asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))

2

Odp: a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)

jestem za

polać JEJ !

motoslide.com

3

Ja również za!

4 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-10-07 16:34:17)

ja jestem chętny, ale teraz obowiązkowe sprawdzanie zębatek ;D

mam nadzieje że już na nowym sprzęcie ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Troche daleko w przyszlosc wybiega ten plan, ale ogolnie jestem za.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

6

no może i daleko, ale chciałam się zorientować czy ktoś w ogóle będzie chciał....jeśli okaże się że kcemy to rozpocznę procedurę organizacyjną :)

7

Dla mnie to akurat dobrze ,że wybiega w przyszłość bo może w końcu uda mi się zorganizować transport i zaliczyć jakiś zlot ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Osobiście polecić moge Mikołajki, tam są bajkowe szutry gdzie samochodem bez problemu 120 sie jedzie i jest w okolicy ich od groma ;)

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

9

Mikołajki to taki lans trochę... myślałam raczej o jakimś odludziu :-) ale wszystko do ustalenia...jak sommm fajne szutry to możemy się i tam lansować... :D

grunt żeby za daleko nie było gdyż ja na kolach kcem się przejechać :)

10 Ostatnio edytowany przez Dzinkss (2012-10-07 19:00:13)

Tez jestem zaaa. A może pod Szczytnem tam gdzie kiedyś był organizowany zlot wrześniowy, miejscówka spoko, dostęp do jeziorka, miejsce na ognicho, fest altana, ogólnie gospodarstwo agroturystyczne. Spanie za śmieszne pieniądze o ile pamietam zbiorczy na strychu za chyba 5 czy tam 7złociszy, pokoiki po dwie dyszki oczywiscie 97% wybrało opcje pierwszą:) i było wesoło. Właścicielka na koniec serdecznie nas zapraszała jeżeli byśmy chcieli kiedykolwiek wpaść("bo my to nie chołota, jak tamci panowie od czoperów" coś w tym stylu;)). Tylko nie wiem jak tam z garażem i właścicielem kombajnu za 300 baksów i jego zbożem:)))A i pan od stróżowania pewnie tez by sie ucieszył na nasz widok;)

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

11

dobry pomysl z tym "pod Szczytnem" :-)

12

Do zlotu brakuje jeszcze tylko: mechanika, medyka, stróża (do pilnowania moto) i DJ.
pomysł super ;] to wszystko pod namiotem w mikołajkach?

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

13

namiot to zbędny balast, a widok żerujących komarów w blasku gwiazd -  bezcenny ;D

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

14

w kwietniu może być troszkę zimnawo na namiot lub też tzw pod chmurką... znajdę jakiś ośrodek z domkami/pokojami...żebyśmy się nie pochorowali :).

15

Również jestem za ;)
Grosia zajebisty plan! ;d

Bez moto...