Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
ja się zastanawiam bo pół nocy nie spałem i średnio się czuje na moto:(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ooo już nie marudź, wsiadaj na sprzeta i się widzimy na solnym ;) bo późnej będziesz żałował, że pogody brak. Trzeba korzystać póki śniegu nie ma ;D
ok ok, to 14 na solnym ale ja dziś powoli pyrkam ;) zupełny brak koncentracji...
To git tylko pamiętaj, że ja będę chwilę po 14 ;)
ok ok, to 14 na solnym ale ja dziś powoli pyrkam ;) zupełny brak koncentracji...
Nie jaraj tyle!!
...przynajmniej jak jest ładna pogoda ;]
Nawet Wam siema nie powiedzialem :D jak tam sytuacja u magic ?
Nawet Wam siema nie powiedzialem :D jak tam sytuacja u magic ?
spoko;) jak podjechaliśmy to nadal czekała, postaliśmy chwile i odbiliśmy do chaty, ja miałem dziś dobrego farta bo jeszcze do znajomego podjechałem na chwile i dopiero do siebie. Przebrałem się wychodzę z psem a tu deszcz...
Mi sie tez udało w porę wrócić bo wiatr zaczął wiać konkretnie. Dzisiaj więcej gadania niz latania:) masakra tyle czasu czekała...
Właśnie weszłam do domu. Na 3 piętro wdrapywałam się dupą :D Na pogotowiu zdąrzyłam się zadomowić i zastanawiałam się czy nie zostać tam na stałe ;]
Ogólnie 2 złamania w lewej "stoppie" :D :D gips na 4 tygodnie także myślę, że za dwa możemy się ustawiać. Reszta to zwichnięcia czyli nic. :(
Pani pielęgniara powiedziała, że mam po**banych kolegów (chyba nie zaimponowaliście jej tymi wheelie na podjeździe dla karetek) i że jak tak jeżdże to dobrze, że ktoś mnie w końcu zatrzymał buheh :)
co się stao?
Uczyłam się stoppie :D
no i skończyło się rumakowanie :D
no i skończyło się rumakowanie :D
eee tam, tylko chwilowa przerwa, tak czy siak Magic ogarnij te "kapcie" przez ten czas ;) ;) tylko w sumie lipa bo nie masz jak nawet przymierzyć...
Kriss nie zapomnij dać znać jak ten model buta się zwie to jutro zapytam typa... pzdr
powrotu do zdrowia :)
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 56 zapytań