Odp: Pokaż swój pojazd
szałowa okleina. Ile cuś takiego napisz na pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szałowa okleina. Ile cuś takiego napisz na pw
O proszę! Witam posiadacza WRki na stalowej ramie :D Będę bacznie oglądał postęp prac. Więcej zdjęć, dziękuję :) Jaki numer farby na ramę? Kiedyś na pewno też tak dopieszczę swoją wraz z malowaniem ramy... Na zimę planuję remont silnika. Pozdro
Dzięki za naświetlenie sprawy :) Będę się szykował na malowanie ramy ale dopiero po sezonie 2013 (tej zimy koncentruję się bardziej na silniku) więc mam jeszcze sporo czasu aby zdecydować co z tym robić :) Jednak twoja odpowiedź bardzo mi pomogła :)
odnosnie malowania to zapraszam-wypiaskowanie oraz pomalowanie metoda proszkoawa 80,- ( co do koloru yzf czy wr to kiedys przerabialem temat i zeby w miare idealnie dobrac kolor malowalem wodnymi farbami po czym warstwa transparetu[bezbarwny] proszkowy) jak i roznych detali motocykla -felgi samochodowe-pozdrawiam
Dody a ile za 17" do auta ?? bo w zimie będę musiał swoje ogarnąć ;)
nie mam jakiegos rozrzutu cenowego co do wielkosci felgi ( no chyba ze z fela z tira :) .. )
felgi stalowe auto 200,- alu felgi 400,- kpl w obu przypadkach piaskowanie+malowanie
Dzięki za odp. odezwę się jak zimówki będą na aucie ;) pzdr
nie ma za co - pozdrawiam
kombinuje tez nad uzyskaniem dwu kolorowych felg supermoto dla siebie metoda proszkowa ale same komponety drogie (np.tasma do oklejania z 3M 80,- metr :( ) jak wykombinuje i bedzie hit petarda to zamieszcze na lamach SM.pl
myślisz że każdy mokry lakier nadaje się do pieca? No i czy bezbarwny proszek nie pożre się z mokrą bazą?
myślisz że każdy mokry lakier nadaje się do pieca? No i czy bezbarwny proszek nie pożre się z mokrą bazą?
nie kazdy sie nadaje (nie wiem co masz na mysli mowic mokry lakier?)
sa speecjalne farby wodne ( ostatnim czasy dosc czesto stosowane) ktore wytrzymuja wygrzewanie w piecu no i sa kontaktybilne z proszkiem-wiadomo proszkowa powloka bardziej mocna od wodnej i stosuje sie ja jako ochronna a wodna do uzyskania wiekszej palety barw niz proszkowa.
Rolin napisał/a:myślisz że każdy mokry lakier nadaje się do pieca? No i czy bezbarwny proszek nie pożre się z mokrą bazą?
nie kazdy sie nadaje (nie wiem co masz na mysli mowic mokry lakier?)
sa speecjalne farby wodne ( ostatnim czasy dosc czesto stosowane) ktore wytrzymuja wygrzewanie w piecu no i sa kontaktybilne z proszkiem-wiadomo proszkowa powloka bardziej mocna od wodnej i stosuje sie ja jako ochronna a wodna do uzyskania wiekszej palety barw niz proszkowa.
a co z podkładem po piaskowaniu? Jest coś specjalnego pod wodne lakiery co się również do pieca nadaje?
To jest temat poka pojazd a nie poradnik mlodego lakiernika
Opcja brudas :)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/826/brudas1.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Cuś Ci się podwijają te skarpetki.
No troche sie zmarszczakuja.
Na szczescie na jazde nie wplywaja ;D
ZAWA - kozacko :)
DObra okleinka duzo daje :)
Zmieniłem ogon w pomarańczy:
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź