31 Ostatnio edytowany przez Matysek (2012-10-03 19:59:03)

Odp: Argumenty za i przeciw SM. Kłopoty z wstrętną mentalnością ludzi etc.

SUPERMOTO napisał/a:

Kolego Matysek, mam dla ciebie rozwiązanie.
Musisz zorganizować duży zlot u siebie, jak przyjedzie tam ekipa z całej Polski to pokochają te sprzęty.
Mało tego jak wyjedziemy to gwarantuję Ci że będą prze szczęśliwi, że jest tak cicho jak tylko jeden przeleci :)
kilka lat temu był niewielki zlocik u mnie na działce 80km za warszawą. Po dziś dzień wspominają, podkreślę POZYTYWNIE, naszą cichą skromną ekipę i teraz jak zajadę sam to nawet nie usłyszą ;)

uuu... terror tej mojej wioski to byłoby coś pięknego :D

Magic napisał/a:
Matysek napisał/a:

Właśnie odwiedził mnie kolega i powiedział, że bardzo ładnie wyszedłem w "dzienniku malborskim" . Czyli maja moje zdjęcie nawet :D Pięknie. Czekam na scan od niego i się Wam pochwalę, hahaha ;P

Celebryta!! :D

No pewnie :D Szkoda tylko, że kask miałem ubrany xD Ale nikt inny nie jeździ w białej zbroi astars także wszyscy wiedzą :P

32

Taka mała wiocha a kolega jak dobrze promuje supermoto w gazetach.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

33

tadzik napisał/a:

a co do jazdy samemu - to jest też jeden z powodów czemu ja sprzedaję motor - i tutaj w pełni Ciebie rozumiem. Ja tego tematu nie przeskoczyłem i wchodzę w enduro, gdzie akurat mam więcej znajomych co jeździ.
Bo nawet jak masz kumpli co jeżdżą po asfalcie tylko na innych sprzętach ( nakedy, plastiki, choppery ) to i tak wspólna jazda jest mocno naciągana ;)

No chyba żartujesz! Dzwoń w weekend i latamy!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

34

"Jak żyć panie premierze?! Jak żyć?!"  haha biała zbroja?! Astars?! Nie dość, że celebryta to jeszcze lanser!
Popieram wcześniejszą sugestie. Zorganizuj na swoim padole zlot monciaków, coś zaradzimy :D

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

35

hacker33 napisał/a:

Taka mała wiocha a kolega jak dobrze promuje supermoto w gazetach.

No pewnie, trzeba rozpowszechniać tą jakże interesującą dziedzinę motoryzacji :P

36

imot3ph napisał/a:

Niech się pałują... takie jest moje zdanie:)
Nie łam się a przesiadkę na plastika pożałujesz kiedyś (no chyba, ze masz w poblizu tor Poznań - tylko tam będziesz miał większą frajdę niż na sumo) :)

Ja też jeżdzę sam niestety. Nikogo nie kręcą jednogary.
Starałem się namówić znajomego na TTR to kupuje Hondę Transalp :)

Wytrzymaj do wiosny, do Pabianic nie jest tak daleko i w druga strone tez, Pośmigamy, obiecuje, ja tez szukam kogos kto jezdzi :)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

37

Kolejny zlot robimy u Matyska w Starym Polu.
Główna atrakcja kontrole policyjne, pościgi, odbieranie złapanym dowodów rejestracyjnych.
Za to zdjęcia zwycięzców zostaną zamieszczone na pierwszej stronie gazet.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

38

łeee sie mendami przejmujesz  ja za czasow jak sm  w polsce byly 3 sztuki  mialem srednio 3 razy w tygodniu wizyte pedałow w domu  a ze nieletni bylem to weicznie rodzicom glowe suszyli  .  a tymbardziej tera jak mi sie zdarzy gdzies do "monopola" podskoczyc   bez swiatel  licznika na slikach z torowym wydechem i glosno strzelajacym quickshifterem ;)   i do poki mnie nie zatrzymaja  i nie rozjada  to mi nic nie zrobia ;) bo jak ktos mi udowodni ze to ja jechałem ? nowelizacji o karaniu wlasciciela pojazdu  jeszcze nie ma ;)  pozatm im wiecej larma narobisz tym szybciej sie babacie przyzwyczaja ;)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

39

Nie ma się co przejmować mnie już trzymali 2 razy w tym tygodniu, pod pretekstem kontroli. Jeżdżę derbi sendą 50 sm to i tak v-max jest przez miasto (95 km/h) i teraz tylko policja obserwuje jak zapierdalam na swoim sportowym wybebeszonym wydechu :D i gówno mi mogą zrobić, moto sprawne, kierowca trzeźwy (niepełnoletni), sprzętu do pomiaru głośności nie mają, na jezdnie mnie nie wezmą bo najbliższa jest jakieś 50km ode mnie.

40

hacker33 napisał/a:

Kolejny zlot robimy u Matyska w Starym Polu.
Główna atrakcja kontrole policyjne, pościgi, odbieranie złapanym dowodów rejestracyjnych.
Za to zdjęcia zwycięzców zostaną zamieszczone na pierwszej stronie gazet.

Jestem za :D
Dodatkowo konkurs p.t. zbieraj punkty, odbieraj nagrody :D
A jest gdzie jeździć, możemy zwiedzić sobie również Zamek w Malborku, przejechać po zabytkowym moście na 30 motocykli i zobaczyć, czy wytrzyma. Oraz pościgać się z elbląskimi policjantami na Triumphach Tigerach z 2011 roku ;>

41

cross napisał/a:

łeee sie mendami przejmujesz  ja za czasow jak sm  w polsce byly 3 sztuki  mialem srednio 3 razy w tygodniu wizyte pedałow w domu  a ze nieletni bylem to weicznie rodzicom glowe suszyli  .  a tymbardziej tera jak mi sie zdarzy gdzies do "monopola" podskoczyc   bez swiatel  licznika na slikach z torowym wydechem i glosno strzelajacym quickshifterem ;)   i do poki mnie nie zatrzymaja  i nie rozjada  to mi nic nie zrobia ;) bo jak ktos mi udowodni ze to ja jechałem ? nowelizacji o karaniu wlasciciela pojazdu  jeszcze nie ma ;)  pozatm im wiecej larma narobisz tym szybciej sie babacie przyzwyczaja ;)

Oj, przydałoby się tak zrobić u mnie, akurat droga do monopola biegnie między szczelnie ustawionymi budynkami, co daje baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawy rezonans :)

42

Zmień plastiki na czarne, albo coś

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

43

Stanę się ghostriderem w wersji SM :D

44

PRELUDE2000 napisał/a:
Koso napisał/a:

Ale przynajmniej do ciebie nie przychodzą sąsiedzi z zapytaniami czy masz homologacje na wydech ;D i czy spełnia normy głośnosci itp...

Koso co ty mówisz, naprawdę masz takie najścia?

Oczywiście, ostatnia sytuacja

nie było mnie w domu i po przyjeździe sąsiad woła mnie z za płotu( co mnie cholernie zdziwiło) i daje mi paczke ( chodź nie wiem jakim prawem kurier jemu ją zostawił!!) dał mi ją, ale to nie koniec, zaraz coś zaczyna gadać że jak odpalam motor żebym nie stawiał wydechem skierowanym w jego strone ;D i najlepiej odpalał tuż przed jazdą ( ja przed jazdą grzeje jakieś 5 min) i później jeszcze coś o przepisach i legaloności gadał , ale już go nie słuchałem zbytnio.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

45

wolnoć Tomku w swoim domku i wszystko w temacie.

exc 400                 www.oklejsie.pl