Odp: motoRspot
ehh trochę dużo tych reklam... Rozumiem że zarabiać trzeba, ja bym dał reklamę pod tym "kontenerkiem" od logowania, idealnie pasuje, bo pod treścią jak jest to kuje w oczy, a ta na górze idealna ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ehh trochę dużo tych reklam... Rozumiem że zarabiać trzeba, ja bym dał reklamę pod tym "kontenerkiem" od logowania, idealnie pasuje, bo pod treścią jak jest to kuje w oczy, a ta na górze idealna ;)
Co daje konto premium? Za ile to i dlaczego tak drogo?:P
He he, póki co nie ma konta PREMIUM. Jednak pojawi się na pewno gdy uruchomiona zostanie giełda (przyszły rok). Nie oznacza to że dodanie ogłoszenia będzie płatne, każdy z użytkowników który będzie chciał sprzedać motocykl, część czy inne akcesoria będzie mógł wystawić jedno ogłoszenie w miesiącu free. Gdyby jednak ktoś chciał uprawiać handel na większą skalę wówczas wykupienie konta PREMIUM pozwoli mu na dodanie kilku ogłoszeń w miesiącu free (w abonamencie) a kolejnych (przekraczających abonament) w cenach kilka razy niższych niż Allegro. Z giełdą ma być podobnie jak ze zdarzeniami czy trasami - jeśli szukamy jakiegoś motocykla, czy kasku, wówczas ustawimy sobie filtr dzięki któremu dostaniemy informacje gdy ktoś wystawi taki przedmiot na giełdzie (oczywiście free). Oprócz giełdy można będzie dodawać nielimitowaną liczbę zdjęć, a przy zakładaniu zdarzenia po kliknięciu na mapę lub wpisaniu adresu automatycznie zastanie przypisane województwo, powiat i gmina. Ponadto będzie można zakładać zdarzenia ukryte - czyli takie o których poinformowania zostaną wyłącznie wskazane przez zakładającego osoby (znajomi). Nikt inny nawet gdy posłuży się wyszukiwarką zdarzeń, nie wejdzie w szczegóły zdarzenia, zaś wszystkie dane (adres, godzina itp) będą dla niego niewidoczne - opcja dla nocnych użytkowników szlifierek którzy obawiają się że na miejscu spotkania pojawi się również Policja :)
Jeśli mowa o cenie to pewnie będzie to 5 lub 7 PLN na miesiąc i pieniędzy tych finansowany ma być rozwój projektu - wdrażanie planowanych funkcjonalności, wykupienie serwera dedykowanego czy też opłacanie abonamentu map Google Business czy certyfikatu SSL.
Oczywiście nie trzeba będzie korzystać z tych opcji, gdyż zdecydowana większość mam być free, gdyby jednak ktoś chciał z nich skorzystać to będą one wyraźnie oznaczone i prowadzić będą do płatności PayU. Nie ma zatem niebezpieczeństwa że kliknięcie "czegoś" spowoduje obciążenie kogoś opłatą - nie ma takiej możliwości.
Wiedziałem że w końcu ktoś o to zapyta :)
Pozdro!
Co do reklam to ich lokalizacja z czasem się zmieni, jednak nigdy nie zgodzimy się na wyskakujące reklamy itp. Będą wyłącznie miejsca w których maja się pojawiać.
zarzuciłem stronke na forum senda.pl i yamaha-tzr.eu i mam nadzieje że jak najwięcej właścicieli piździków da na niej znać :D
Dziękuję heroineXrace im więcej osób korzystających z narzędzia, tym większe jego możliwości :)
Jeśli mogę to udostępnię Twój opis i link do stronki na forum motocyklistów z Koszalina ? :)
BolekZKO o takie rzeczy nie musisz pytać :)
Dzięki Wam jest szansa na to że się uda, może nawet uda się przekonać "nieprzekonanych" :D
W zasadzie to Wy wszyscy jesteście pomysłodawcami przedsięwzięcia, bo gdyby nie pierwszy temat SuperMocarza "Supermotowy Terror Warszawy" pomysł nigdy by się nie zrodził.
Zatem nie pytać, udostępniać :)
Się robi ;)
Co ja pacze?
Wchodzę na FB a tam news udostępniony przez Motormanię:
[url]http://www.trasser.pl/[/url]
konkurencja?
Powiem tak: strona nie czytelna, przekombinowana i niezrozumiała!
Ps. oczywiście chodzi o stronę [url]http://www.trasser.pl/[/url]
Powiem tak: strona nie czytelna, przekombinowana i niezrozumiała!
Ps. oczywiście chodzi o stronę [url]http://www.trasser.pl/[/url]
Mam jednak wrażenie, że zdrowa konkurencja zmusza do działania. Trzeba pracować by były wyniki.
Stronie tresser.pl życzę powodzenia!
heroineXrace dziękuje za wsparcie :)
Co ja pacze?
Wchodzę na FB a tam news udostępniony przez Motormanię:
[url]http://www.trasser.pl/[/url]
konkurencja?
Tak też pomyślałem, iż konkurencja Cię nie ucieszy.
W zasadzie to jest to bodziec do wytrwałości i determinacji. My na razie skupiamy się na aplikacji WEB, a trasser.pl na aplikacjach mobilnych - zatem się uzupełniamy.
Nie ma co się łamać - robota czeka :)
Od dzisiaj zaczęliśmy prace nad importowaniem tras ENDOMONDO do portalu, pierwsza trasa testowa została zaimportowana pomyślnie :) będę Was informował o postępach prac.
Pozdro!
Brawo!! :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 72 zapytań