Odp: motoRspot
Dziala.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziala.
Kto wie, może się rozwinie - a ma dobry potencjał. Ja tam zaraz się zarejestruję;]
Dziala.
Bajka
Sebek, widać zrozumiał w pełni zamysł projektu. I dał mi też do myślenia, bowiem w typach maszyn nie ma u nas Cafe Racera, dość nieopatrznie wrzuciłem ten typ maszyn do Custom. Może powinienem jednak utworzyć je jako osobna kategorię???
Do wszystkich użytkowników pracujących na IE, niestety jest to dość niewdzięczna przeglądarka z pozycji programisty. Nasza strona zbudowana jest na HTTPS - ma być bezpieczna i szyfrowana. Jednak mapy Google dostarczane są w sposób konwencjonalny i IE pytać będzie o wyświetlanie zawartości nieszyfrowanej jeśli w pytaniu tym naciśniemy TAK - mapy nie będą się pokazywać, jeśli naciśniemy NIE wszystko powinno działać tip top. Co ciekawe na innych przeglądarkach problem ten nie istnieje.
Wywalilo "blad" i na tym koniec ( po zakonczeniu rej,/podaniu danych itp...)
off road rozszerzyl bym o enduro i tor albo jakos tak
nijak ma sie jazda na cwiarze w 2t do latania na super tenere
off road rozszerzyl bym o enduro i tor albo jakos tak
nijak ma sie jazda na cwiarze w 2t do latania na super tenere
Dla Super Tenere jest kategoria Turystyczne enduro, jestem jednak otwarty na propozycje - wszystko jeszcze można zmienić :)
HEMP napisz mi na PW z jakiego adresu próbowałeś się zarejestrować.
HEMP problem został już zdiagnozowany - prawdopodobnie wpisana została zbyt długa nazwa modelu i dlatego wyświetlił się błąd i rejestracja była niemożliwa. W tej chwili błędy w formularzu rejestracyjnym są numerowane, więc gdyby ponownie pojawiła się jakaś trudność to łatwo można będzie analizować przyczynę. Można jeszcze zrobić walidację po stronie użytkownika i wyświetlić komunikat, że np. za długi model motocykla. Sprawdzanie długości pól formularza następuje po stronie serwera i np. jak ktoś wklei długi tekst w polu miasto to wyświetli się błąd taki jaki wystąpił u Ciebie. Ograniczenie wpisywania znaków w danych polach pokierowane jest tym by grafiki w poszczególnych podstronach nie rozjeżdżały się.
Ogólnie wszystkie takie błędy spowodowane są tym że przy budowaniu strony całość pisana była od podstaw, nie wykorzystywaliśmy gotowych modułów gdyż nie osiągnęlibyśmy zamierzonej funkcjonalności portalu. Będę wdzięczny za zgłaszanie wszystkich nieprawidłowości :)
Pozdro!
Świetny pomysł, przeszukałem chyba wszystkie możliwe fora żeby znaleźć jakąś ekipę na enduro z moich okolic i nic. Słychać tylko echo po lesie jak inne sprzęty latają pojedynczo ale nigdy na siebie trafić nie możemy.
Zainwestujcie w reklamę i mam nadzieję, że od przyszłego sezonu serwis już pójdzie pełną parą. Powodzenia!
W jakich okolicach mieszkasz? Mam kilka ekip do polatania.
coś zaczyna banglać ta stronka może i się sprawdzi
Szukaliśmy błędu z wyświetlaniem map w wersji szyfrowanej https na przeglądarkach innych niż mozilla (tam działa to bez zarzutu) i problem tkwi w wymianie silnika Google API do wersji 3. Zajmie nam to pewnie kilka dni. Tak jak wspominałem wcześniej musicie nam wybaczyć błędu wieku dziecięcego, dzięki Waszym wskazówką wyłapiemy więcej błędów :)
Pozdro!
blad 18
blad 18
:) już sprawdzam
HEMP "błąd 18" dotyczy wybrania w formularzu rejestracji marki motocykla "- Inna marka -" pod spodem jest link do zgłoszenia adminowi że Twojej marki brakuje w danym typie motocykli (tym sposobem baza marek będzie wciąż aktualizowana), jednak przy wyborze innej marki zrobiona jest walidacja która nie przepuszcza dalej formularza. Jest to ewidentny błąd, który został właśnie naprawiony. Dzięki Twojej determinacji wyszedł na światło dzienne :)
Spróbuj proszę ponownie, a w przypadku gdy w danym typie nie ma jakiejś marki zgłoś - uaktualnimy :)
Pozdro!
nie wiem czy warto dodawac chinoli ( Zipp ) ..ale jak mozna to dawaj :)
... podam link na inne forum
nie wiem czy warto dodawac chinoli ( Zipp ) ..ale jak mozna to dawaj :)
... podam link na inne forum
Myśle że warto, zipp tracker 250 to takie prawie supermoto.
Nawet jakieś 50 ccm mogą przynieść im popularność a w przyszłości pewnie i kase wiec czemu nie :)
Myśle że najwieksza grupa osób śmigających samodzielnie to własnie jakieś dzieciaki często na chinolach.
Jest możliwość wybrania że interesują Cie spotkania tylko z SM wiec nie widze w tym problemu ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » motoRspot
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 77 zapytań