Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Tez sie pytam. W Lodzi supermoto gryzie piach :/ Jezdze chyba tylko ja z Kanzasem. Tyle ze obecnie jestesmy na etapie remontow silnika i przesiadamy sie juz na duze kola.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez sie pytam. W Lodzi supermoto gryzie piach :/ Jezdze chyba tylko ja z Kanzasem. Tyle ze obecnie jestesmy na etapie remontow silnika i przesiadamy sie juz na duze kola.
To kiedy jakis wypad w teren? Gdzie Smigacie? A ja na odwrót szukam kółek SM ale moto stoi na terenowych wiec mozna by pojezdzic w ekipie...
Jery od nastepnego sezonu na 1000% bede jezdził, mam cała zime zeby złozyc SM-a :) myśle ze jest to realne, sam juz nie moge sie doczekac ...
Poczatek pazdziernika to calkiem realny termin. Jak tylko przyjedzie cylinder Kanzasa to ino mig :)
Ja też okolice Łodzi , dokładniej Pabianice ;) .
Przypomnę wam że 30września (teraz niedziela) zakończenie sezonu motocyklowego w Bełchatowie ;)
kto mówi o zakończeniu jeszcze cała jesień do polatania
Wiadomo że śmiga się zawsze dużo dużej , ale na zakończenia można wpadać
Zapraszam na Piatkowisko k. Pabianic w kazda niedziele od 13 do wieczora :) Ps. górki sa chyba najwyzsze w polsce, jedna ponad 20 metrowa!!! oczywiscie sztucznie zrobiona nie mylic z terenem na południu Polski :) Dzisiaj bede Śmigał. Zapraszam.
Zapraszam na Piatkowisko k. Pabianic w kazda niedziele od 13 do wieczora :) Ps. górki sa chyba najwyzsze w polsce, jedna ponad 20 metrowa!!! oczywiscie sztucznie zrobiona nie mylic z terenem na południu Polski :) Dzisiaj bede Śmigał. Zapraszam.
Martinez ma racje warto tam zajrzeć dobry to jest ;)
mówicie o tym ogrodzonym terenie co dookoła sosenki małe rosną?
Chyba nie. Jesli masz na mysli "nasza miejscowke" to tam gorka ma moze z 6-7m. Wierzowiec ma 34 metry wiec to raczej nie ta miejscowka :)
NIee raczej nie :P
Tutaj macie stronę toru: [url]http://cross-piatkowisko.pl/[/url]
teraz już wiem że nie o tym myślałem ale będzie trzeba tam zawitać
To jak chłopaki ( Jery Kanzas Mateusz i wszyscy z okolic) wpadniecie na Piatkowisko w niedziele po obiedzie?
Jeżeli pogoda da taką możliwość to można ;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 70 zapytań