1

Temat: Kalendarz 2013

Witam,
jesteście zainteresowani kalendarzem na przyszły rok?
Wiem że nasz nieustający sponsor MOTOCYKLON jest ponownie zainteresowany wsparciem przedsięwzięcia. Szukam superfotek w formule podobnej do zeszłorocznej - Mistrzowie Polski i zwycięzcy klas Pucharu Polski będą mieli po jednej stronie na własność - pozostałe 8 stron chciałbym zapełnić dynamicznymi ujęciami z tegorocznych zawodów. Udostępnienie fotek powinno być bezpłatne. Zdjęcia muszą być w dobrej rozdzielczości - minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw.
Gwarantuję że autor będzie podpisany na każdej fotce, oraz otrzyma kilka sztuk kalendarzy autorskich do swojego CV. W związku z ograniczoną pulą będę preferował zestawy 12 zdjęć od jednego autora.
Proszę o szybkie decyzje, bo z doświadczenia wiem że poślizgi są nieuniknione.
Pozdrawiam, gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: Kalendarz 2013

Jestę na tak!

READY TO >> TERROR

3

Mi tu :)

4

Yup

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5 Ostatnio edytowany przez Morena (2012-09-28 09:03:56)

Też jestem za :)

A tak na marginesie na pierwszą stronę he he  Supermoto inaczej :)))

[url=http://www.fotosik.pl]http://images41.fotosik.pl/1769/6f89e30f4fae4a87med.jpg[/url]

f- Motocross Supermoto

6

Niestety panowie na motocyklu wyglądają dwuznacznie, a kalendarz będą oglądać (a może i zamawiać) nieletni ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7 Ostatnio edytowany przez samson (2012-09-28 14:59:14)

Wyglądają tak jak powinni wyglądać. Inne orientacje mają zakaz supermoto? ;)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

8

Chce ktoś podrzucić fotki? Muszę choć raz dziennie podbijać temat, bo znów wszyscy się obudzą w grudniu: GDZIE KALENDARZ? BĘDĘ NA JAKIEJŚ FOTCE?

9

a może dodatkowo będą fotki np. ze zlotu lub z terrorów?

***427***

10

Myślałem kiedyś o tym, żeby zrobić kalendarz na wzór KTMowskiego tzn. dwustronny: z jednej strony sport, a jak komuś nie odpowiada odwraca kalendarz i jest terror, jednak koszt byłby znacznie większy. Poza tym obawiam się o jakość zdjęć terrorystów, która wpłynęłaby na końcowy efekt. Na zawodach zdjęcia robią profesjonaliści lub mocno zafiksowani na swojej robocie (a co za tym idzie dobrze wyposażeni w sprzęt) hobbyści. To pozwala uzyskać świetną jakość. Zależałoby mi w związku z tym na szybką reakcję w/w, co umożliwiłoby mi selekcję zdjęć i wybór TOP 12 do kalendarza.
Reasumując będzie tylko sport.

11

nic z tego nie zrozumiałem chyba brakuje tu dobrej woli <lol>;]

***427***

12

Mysle ze swobodnie znalazly by sie fotki na terrorystyczny kalendaz.
Pare ekip costam kreci - fotki tez napewno robia :)
No a gdyby byla chec na taka produkcje to fotki mozna jeszcze zrobic :)
Zlecasz komus graficzna robote czy sam ogarniasz?

WR 450 F
GSXR 1100

13

Zlecam

14

Nie chodzi o to czy ktoś coś kręci i pstryka, tylko o wymagania techniczne które podałem w pierwszym poście. A te spełniają w zasadzie tylko zdjęcia z lustrzanki. W najbliższych dniach będę rozmawiał o kosztach w drukarni i zobaczę jak by wyglądał koszt kalendarza dwustronnego. Co prawda widzę że zainteresowanie jest mizerne, ale rozpoznanie zrobię.

15 Ostatnio edytowany przez qba_grygiel (2012-09-30 14:10:58)

Chętny :)

KTM 450 SMR