Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Przestańcie mi tu o knajpach pieprzyć! Jeździmy jutro, bo nam Kulik plac zagarnie! Ja przynajmniej nie odpuszczam, najwyżej będę miał cały plac dla siebie i wreszcie będę najszybszy ;-P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146 147 148 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przestańcie mi tu o knajpach pieprzyć! Jeździmy jutro, bo nam Kulik plac zagarnie! Ja przynajmniej nie odpuszczam, najwyżej będę miał cały plac dla siebie i wreszcie będę najszybszy ;-P
ja się piszę :) ale radzieckii i tak będziesz najszybszy :)
kto pomoże uruchomić wredną sucz ok 17:15??
na 95% i na 100% z aparatem
do ok 18.30 zdjęcia powinny być ok, potem już trochę bez sensu
jak ktoś będzie chętny zapraszam wcześniej :)
W piątek tj.jutor wybieramy się: godzina 10:00
1.hermes
2.Figiel
3.qnik
4.shebastius - nie zapomnij ciuchów !!!
mamy jedno wolne miejsce na przyczepce jest ktoś chętny to dawać znać, monitorujemy pogodę od tego jeteśmy uzależnieni
buuuuuuuuuu... ja też chcę, ale nie dali mi wolnego na jutro :(((
fak a ja dziś mam mały wyjazd z wawy :/
W piątek tj.jutor wybieramy się: godzina 10:00
1.hermes
2.Figiel
3.qnik
4.shebastius - nie zapomnij ciuchów !!!mamy jedno wolne miejsce na przyczepce jest ktoś chętny to dawać znać, monitorujemy pogodę od tego jeteśmy uzależnieni
To wolne miejsce jeszcze jest aktualne :> ?? z chęcią bym się zabrał.. zmieści się krówsko w postaci lc4??
divus masz PW
no to jest nas 4 :)
1.hermes
2.Figiel
3.qnik
5.divus
no to jest nas 4 :)
1.hermes
2.Figiel
3.qnik
5.divus
Michaś ale z matematyki to na tej uczelni to chyba noga byłeś.... bo u mnie wychodzi 5 osób
hehehe dobre
oczywiscie mialem na mysli 5 osob i 4 moto :)
hehehe dobre
oczywiscie mialem na mysli 5 osob i 4 moto :)
5 osób i 5 moto a trzymajcie kciuki za pogodę
Hermes, pozwolilem sobie na PW
sabathius napisał/a:gadalem z hermesem, pada ciagle, trening odwolany, za to hermes zaraz zapoda info na temat stadnego trenowania bicepsów w podnoszeniu około półkilogramowych ciężarów....
Tak jak Trener powiedział nadejszła wiekopomna chwila aby wyjść i napić się do cywila.
Bez kasków bez sprzętów posiać na mieście trochę zamętu :-)Od razu odpowiem na zasadnicze pytanie:
- tak będzie to trening z teorii - z praktyką u nas nie najgorzej ale idealny zawodnik składa się z obu tych elementów, należy ze sobą zabrać zeszyt, długopis i trochę gotówki na napoje jakby komuś zaschło w gardle ;-).
- "podnoszenie około półkilogramowych ciężarów" uzupełnia teorię w celu wyrobienia mięśni nadgarstków i nie tylko...Data spotkania to piątek 05.10 wieczór jakoby wszyscy zdążyli załatwić wszystkie sprawy i zjawili się tłumnie. Lokal jest w trakcie ustaleń przez Gałkę wielką nieobecną końcówki sezonu (rezerwujemy ok +/- 30 miejsc).
TRENER OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA:
Dla przypomnienia spotykamy się w ten piątek 05.10 o godzinie 20:00 tutaj ([url]http://www.kwadrat.waw.pl/[/url]) będzie można spróbować piw wszelakich... ubiór... jak zawsze na trening ;-) , pozwolę zacytować kolegę reklamacje
1. nalezy ubrać sie odpowiednio do okoliczności w jakies wystrzałowe ciuszki (prada, bershka,tatuum) nie radze zapomniec o bieliźnie (triumph czy cos innego oddychajacego)
2. minispódniczki są niewskazane (jak równiez brak ochraniaczy na grzbiet i kolana)
3. szpilki tylko w ostateczności i pod warunkiem ze obcas ma nie więcej niz 10 cm. Sabatius ma w zwyczaju wyperdalać klientów w adidiasach dla ich własnego dobra.
4. rękawiczki skórkowe najlepiej irchowe, kolor i fason dowolny.
5. O nakryciu głowy nie wspomnę.
Do zobaczenia
P.S. Franz nie zapomnij mojej części...ultra pro
znowu
hermes napisał/a:sabathius napisał/a:gadalem z hermesem, pada ciagle, trening odwolany, za to hermes zaraz zapoda info na temat stadnego trenowania bicepsów w podnoszeniu około półkilogramowych ciężarów....
Tak jak Trener powiedział nadejszła wiekopomna chwila aby wyjść i napić się do cywila.
Bez kasków bez sprzętów posiać na mieście trochę zamętu :-)Od razu odpowiem na zasadnicze pytanie:
- tak będzie to trening z teorii - z praktyką u nas nie najgorzej ale idealny zawodnik składa się z obu tych elementów, należy ze sobą zabrać zeszyt, długopis i trochę gotówki na napoje jakby komuś zaschło w gardle ;-).
- "podnoszenie około półkilogramowych ciężarów" uzupełnia teorię w celu wyrobienia mięśni nadgarstków i nie tylko...Data spotkania to piątek 05.10 wieczór jakoby wszyscy zdążyli załatwić wszystkie sprawy i zjawili się tłumnie. Lokal jest w trakcie ustaleń przez Gałkę wielką nieobecną końcówki sezonu (rezerwujemy ok +/- 30 miejsc).
TRENER OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA:
Dla przypomnienia spotykamy się w ten piątek 05.10 o godzinie 20:00 tutaj ([url]http://www.kwadrat.waw.pl/[/url]) będzie można spróbować piw wszelakich... ubiór... jak zawsze na trening, pozwolę zacytować kolegę reklamacje:-)
1. nalezy ubrać sie odpowiednio do okoliczności w jakies wystrzałowe ciuszki (prada, bershka,tatuum) nie radze zapomniec o bieliźnie (triumph czy cos innego oddychajacego)
2. minispódniczki są niewskazane (jak równiez brak ochraniaczy na grzbiet i kolana)
3. szpilki tylko w ostateczności i pod warunkiem ze obcas ma nie więcej niz 10 cm. Sabatius ma w zwyczaju wyperdalać klientów w adidiasach dla ich własnego dobra.
4. rękawiczki skórkowe najlepiej irchowe, kolor i fason dowolny.
5. O nakryciu głowy nie wspomnę.Do zobaczenia
P.S. Franz nie zapomnij mojej części...
znowu się najebie ....
Strony Poprzednia 1 … 144 145 146 147 148 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 50 zapytań