1 Ostatnio edytowany przez kakarotto (2012-09-18 22:05:20)

Temat: Tor Olsztyn (kartingowy)

Dzis obcziłem coś takiego, ze otworzyli w Olsztynie (lub zaraz otworza): [url]http://torkormoran.pl[/url] . Wiem, ze kiedyś na forum był temat o smiganiu sm po torze kartingowym, ciekawe czy przy zimie mozna by bylo jakos go wynajać, o ile nie beda to horendalne pieniadze;/  pewnie z kartami by nas nie wpuscili :D tor ma miec 300m (chyba nie taki krótki), ciekawi mnie tez czy latanie po takim torze daje duzo funu. Parametry toru :
-długość toru 300 metrów

- szerokość 5 -8 metrów (mało-dużo?)

- 14 zakrętów

- profesjonalny pomiar czasu

- nowoczesne systemy zabezpieczeń

- nawierzchnia asfaltowa o wysokiej przyczepności

- profesjonalny system wentylacji

co o tym myslicie?

2

Odp: Tor Olsztyn (kartingowy)

ciasno, ciasno, ciasno.... niemal iedentyczne wymiary jak swego czas na torze pod carrefourem w Olsztynie - podchodziłem tam 2 razy - nie dało się latać.
druga sprawa Staniszewski nie bardzo jest skory do wpuszczenia tam motocykli - już był z nim ten temat poruszany.
także niestety ale szanse marne... aczkolwiek będę w weekend u nich i pogadam ponownie - tym razem osobiście

3

Byłem na tym torze i jak się zapytalem czy można sm przyjechać to obsługa się przeraziła ;D powiedzieli że trzeba z właścicielem pogadać ;] Swoja drogą można na kartach pojeździć 25 ziko 10 minut ;]

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

4 Ostatnio edytowany przez kakarotto (2012-09-19 23:52:11)

No tez dzis bylem. Noo ciasno mocno by bylo;p ale na kartach zajebiscie, chyba smignąłem nowy rekord toru :P